Placeholder_vrouwonline

Eva Longoria

Eva Longoria zal op sommige momenten echt wel desperate zijn, maar op een make-upblunder of een modeflater hebben we haar nog nooit kunnen betrappen.

Niet zo gek ook, als je ambassadrice bent van L’Oréal Paris.

Kleding
Eva is net zo stylisch als haar Desperate Housewive-rol Gabrielle Solis, want ze wordt namelijk veelal gespot in geslaagde outfits. Vooral op de rode loper weet Eva bijna altijd de best geklede celeb te zijn. Eva kleedt zich vaak vrouwelijk, sexy en stijlvol. Zelfs als ze casual gekleed gaat met een skinnyjeans en een mooie top ziet zij er sexy uit.

De actrice is klein van stuk, dus je zult haar nooit zonder high heels spotten. Verder weet ze haar pluspunten goed te benadrukken. Eva is dan ook dol op korte jurkjes waarin haar mooi gevormde benen goed uitkomen en ook haar sportieve armen zet ze graag in de spotlight. Ze heeft ook een mooie wespentaille die ze goed weet te accentueren.

Haar
Van haar lange, losse lokken in het dagelijks leven en haar opgestoken haar op de rode loper, ging de schaar erin. Nadat Eva bevriend raakte met Victoria Beckham, ging ook zij voor een kortere coupe. Inmiddels zijn de lokken van Eva weer gegroeid en het volumieuze kapsel staat haar beter dan ooit.

Make up
Haar look is prachtig als je eens uit wilt pakken met make-up, maar geen zin hebt in ‘goh, wat heb jíj met je ogen gedaan’-blikken. Subtiel smakelijk dus!

Trek met zwarte eyeliner een lijntje van begin tot het eind van je oog. Maak het lijntje aan de buitenkant van je oog iets dikker. Tip: zwart staat vaak erg ‘streng’. Brunettes als Eva kunnen dat best hebben, maar ben je blond, kies dan liever voor een minder heftige kleur. Bruin is ook prachtig.

Kleur je ogen in met een parelmoeroogschaduw in de kleur beige of wit. Vergeet de binnenste ooghoeken niet. Geef de uiteinden van je ogen een roze kleur, laat deze overlopen in het parelmoer. Zet met bruin of zwart potlood een lijntje onder je oog, niet helemaal tot in je ooghoek, maar stop na driekwart van je oog.

Geef de appeltjes van je wangen een perzikkleurige blush. Zet met lippotlood (tip: kies een kleur die sterk overeen komt met je eigen lipkleur) een dun lijntje om je lippen. Geef je lippen dan een transparante gloss.


1. Models Own Kohl Pencil Black 5,29 euro
2. Illamasqua Powder Blusher Sin 21,18 euro
3. Illamasqua Lipstick Brink 19,85 euro
4. Rimmel London Colour Rush Quad Eyeshadow Smokey Purple 8,60 euro
5. Models Own False Naturel Lashes 6,62 euro

Eerder verschenen op VrouwOnline

Reacties

Samen met Libelle