Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Abonneecadeau editie 28: canvastas én cadeaubon van Zilch

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een canvas tas én een cadeaubon van het Amsterdamse kledingmerk Zilch t.w.v. € 129,95.

Advertentie

De gelukkige winnaars van deze week zijn:

  • Bernardien uit Volendam
  • Vera uit Doetinchem
  • Janny uit Hasselt
  • W. uit Capelle a/d Ijssel
  • K. uit Barneveld

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Over Zilch

Bij Zilch staat kleur centraal. Voor tijdloze kleding in uitgesproken prints en kleuren ben je zowel online als in onze winkels bij dit Amsterdamse merk aan het juiste adres. Kies een leuke jurk met een bijpassend bamboo vestje of durf en combineer een abstract geprinte broek met een vrolijke stippen trui. Zilch heeft een ruim aanbod aan duurzaam geproduceerde artikelen en maakt voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen die zacht en comfortabel aanvoelen. Onze ‘bamboo basics’ voelen als een tweede huid en combineren mooi met de prints in de collectie. Wat je ook kiest, COLOUR YOUR DAY met ZILCH!

Wil je meer informatie over dit leuke kledingmerk? Neem dan snel een kijkje op zilch.nl

 

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien