Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Abonneecadeau editie 29/30: verzorgingspakket van Kneipp

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een compleet verzorgingspakket van Kneipp t.w.v. € 61,40.

Advertentie

De gelukkige winnaars van deze week zijn:

  • E. uit Rijswijk
  • Jannie uit Schiedam
  • Bibiana uit Terneuzen
  • Mirjam uit Borne
  • Bea uit Peize

Libelle 29-30 Kneipp verzorgingspakket

Een heerlijk pakket met de nieuwste Kneipp-producten

Geniet van de bloemige geur uit de cherry blossom lijn. Deze lijn bevat fijne producten voor de verzorging van je huid met kersenpitolie en kersenbloemextract. Ook ontvang je de 3 nieuwste Kneipp sheet masks voor de verzorging van je gezicht. En als dat nog niet alles was, krijg je ook nog een mini-foot-spa voor je voeten. Met dit pakket ben je helemaal klaar voor de zomer en kun je heerlijk ontspannen van dit heerlijke zomerse Kneipp-pakket.

Wil je meer informatie over deze fijne producten, kijk dan op kneipp.nl

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien