Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Abonneecadeau editie 31: een poëziereeks van Uitgeverij Orlando

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen, verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een poëziereeks van Uitgeverij Orlando t.w.v. € 56,-. 

Advertentie

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • M. uit Zuid-Scharwoude
  • Edith uit Delft
  • Eite uit Middelburg
  • Willie uit Oostrum
  • E. uit Helmond

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Orlando abonneecadeau

De poëziereeks bestaat uit:

Melk & honing van Rupi Kaur

Rupi Kaur is een internationale sensatie. Van haar dichtbundel Melk en honing gingen wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren over de toonbank. Deze dichtbundel behandelt thema’s als geweld, misbruik, liefde, verlies en vrouwelijkheid.

De zon en haar bloemen van Rupi Kaur

Een verzameling gedichten over groei en helen, over waar je vandaan komt en een thuis vinden in jezelf. De bundel is verdeeld in vijf hoofdstukken en geïllustreerd door Rupi Kaur zelf.  De zon en haar bloemen neemt je mee op een prachtige reis van verwelken, vallen, aarden, ontkiemen en opbloeien. Een viering van de liefde in al haar vormen.

26 woorden voor schoonheid van Nafiss Nia

Nafiss Nia werd geboren in Isfahan, Iran en groeide op in een roerige tijd van revolutie en oorlog. Deze periode veranderde haar geboorteland en vormde haar karakter. In 26 woorden voor schoonheid schrijft ze over haar geboorteland, over heden en verleden, over haar familie, liefde en over het leven van alledag.

Wil je meer informatie over de boeken van Uitgeverij Orlando? Klik hier.

Libelle Legt Uit: zijn superfoods écht gezond?

Ze zijn goed voor je hart, je krijgt er meer energie van of je valt ervan af: superfoods beloven wonderen voor onze gezondheid. Maar maken ze die ook waar? En hoe zit het met de duurzaamheid?

Mogen we even voorstellen: de gojibes, afkomstig uit Azië en in Tibet ‘geluksbes’ genoemd. Ziet eruit als een rood-roze rozijn en schijnt een geneeskrachtige werking te hebben. En ken je maca al, een Peruaans knolgewas vol vitaminen en mineralen waarvan de tot poeder gemal

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien