Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Abonneecadeau editie 35: bullet blender van Inventum

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen, verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een Bullet blender NB230RS van Inventum t.w.v. € 69,99,-.

Advertentie

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • G. uit Diemen
  • M. uit Nuenen
  • H. uit Alpen aan den Rijn
  • Laura uit Heerenveen
  • Jenny uit Zoetermeer

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Bullet Blender

Met de Inventum bullet blender NB230RS maak je snel beregezonde smoothies, sap of babyvoeding. Door het hoge vermogen (1.000 watt), de snelheid (23.000 toeren p/m), en de scherpe messen worden de ingrediënten zo fijn gesneden, dat de voedingsstoffen sneller en gemakkelijker worden opgenomen door het lichaam. Daarnaast kan de bullet blender ook gebruikt worden voor het malen van koffiebonen en het crushen van ijs. De bullet blender wordt geleverd met 3 mengbekers die je gemakkelijk kunt meenemen naar werk of school. Ook fijn: de mengbekers en de messenset mogen in de vaatwasmachine gereinigd worden.

Inventum, maakt ‘t moment

Elke dag heeft bijzondere momenten: om samen te genieten of juist heerlijk even weg te dromen. Dat zijn de momenten die je dag compleet maken. Dat zijn de momenten waarop Inventum voor je klaarstaat: met gemak, plezier en comfort.

Wil je alle producten eens bekijken? Neem dan een kijkje op inventum.eu.

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien