Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Abonneecadeau editie 41: Plissé rok van Tramontana

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een plissé rok met dégradé print van Tramontana t.w.v. € 79,95.

Advertentie

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • M. uit Biddinghuizen
  • Elly uit Zoetermeer
  • G. uit Nijkerk
  • Bianca uit Sint-Annaland
  • J. uit Heerenveen

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier

tramontana plisse rok

Zwierige plissé rok

Deze plissé rok mag dit seizoen niet ontbreken in je gardarobe! De warme kleuren lopen in elkaar over en geven een prachtige dégradé effect aan de rok, de lurex garen geven je najaarslook een extra sparkle. De rok draagt super comfortabel dankzij de mooi afgewerkte elastische tailleband.

Meer over Tramontana

De Tramontana collecties bestaan uit complete looks met verrassende prints en details die je eindeloos kunt combineren. Tramontana biedt kleding met wat extra’s waarin je je op-en-top vrouw voelt. De kleding heeft een perfecte pasvorm.

Wil je meer informatie over Tramontana? Klik hier.

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien