Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Abonneecadeau editie 44: boekenpakket van Ambo | Anthos uitgevers

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een boekenpakket t.w.v. € 60, aangeboden door Ambo | Anthos uitgevers.

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

Advertentie

  • A. uit Oosternijkerk
  • Inge uit Schalkhaar
  • Annemarie uit Waalwijk
  • Anneke uit Den Haag
  • Marieta uit Bussen

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk.

Lekker Lezen

Smalltalk survival van Liz Luyben en Iris Posthouwer: direct bruikbare tips voor makkelijke, leuke en waardevolle smalltalk. Doe je weleens alsof je aan het bellen bent om een verplicht praatje te omzeilen? Kom je op zakelijke borrels nét wat te vaak terecht in saaie ‘en wat doe jij?’-gesprekken? In Smalltalk survival leren Liz en Iris je hoe je smalltalk soepeler begint, hoe je het interessant maakt én hoe je er elegant een einde aan breit.

Meisje van me is de spannende nieuwe thriller van prijswinnende auteur Ilse Ruijters. Amber en Tom zijn zojuist ouders geworden van een prachtig, gezond meisje en kunnen hun geluk niet op. Totdat de draagmoeder die ze hebben ingeschakeld opeens is verdwenen. Met hun baby…

Blauwe zomer is het meeslepende romandebuut van Leo Blokhuis: een fascinerende dubbele coming of age. Op grootse wijze brengt Blokhuis 2 jongens uit Den Haag samen in een indorockband en beschrijft hij de ontwikkeling van de vroege rock-’n-roll in Nederland zoals alleen Leo Blokhuis dat kan. Leo Blokhuis is auteur van onder andere Grijsgedraaid en Het plaatjesboek en presentator van de Top 2000 a gogo.

Wil je meer informatie over dit boekenpakket? Klik hier.

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien