Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Exclusieve cadeaus voor jou!

Libelle is heel erg blij met haar abonnees en zet ze daarom graag in het zonnetje. Zo profiteren onze abonnees van leuke extra’s. Er worden wekelijks 5 cadeaus verloot onder onze trouwe abonnees, 100 abonnees krijgen een geweldig kerstcadeau, trouwe abonnees ontvangen een gratis bookazine en jaarlijks mogen al onze abonnees twee keer een gratis tijdschrift uitkiezen. 

Wekelijkse abonneecadeaus
Elke week winnen 5 abonnees een prachtig abonneecadeau. Hierdoor maak je elke week opnieuw kans op de leukste cadeaus, speciaal voor jou geselecteerd. Denk aan fijne huidverzorgingspakketten, de mooiste sieraden, trendy accessoires voor binnen & buiten en cadeaubonnen. De cadeaus en de winnaars worden wekelijks bekendgemaakt in de rubriek ‘Leuk volgens Libelle’ en op libelle.nl/abonneecadeaus.

Advertentie

100 abonnees ontvangen een kerstcadeau
Tijdens kerst mogen onze abonnees wat ons betreft nog nét een beetje extra worden verwend. Daarom delen wij aan 100 abonnees een prachtig kerstpakket uit.

Een gratis bookazine

Ben je al twee jaar of langer onafgebroken abonnee van Libelle? Dan ontvang je ook een gratis bookazine: een heerlijk boek in de vorm van een tijdschrift. Handig om mee te nemen of om lekker thuis op de bank te lezen.

Twee keer een tijdschrift naar keuze
Elk jaar mogen abonnees twee keer een gratis tijdschrift aanvragen. Dit gebeurt gespreid over het jaar. Hierover ontvang je vanzelf bericht.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien