Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Libelle Bookazines

Ken je de Libelle Bookazine-reeks al? Dit zijn namelijk boeken in tijdschriftvorm: past makkelijk in een handtas, dus heel handig voor onderweg. Libelle heeft speciaal voor jou de beste titels geselecteerd en dat voor maar € 3,35 per editie.

Libelle Bookazines zijn lekker licht en handig voor op vakantie, in bad of in bed. En nog veel goedkoper dan het boek zelf! Van bestsellers en onontdekte juweeltjes tot thrillers en oudere romans: stuk voor stuk toegankelijk, indrukwekkend en meeslepend. Allemaal geselecteerd door Libelle in samenwerking met Uitgeverij Meulenhoff Boekerij en Luitingh-Sijthoff.

Advertentie

Extra voordeel voor jou!
Ook in 2019 kun je weer volop genieten van de Libelle Bookazine-reeks: maar liefst 13 keer! Wil je komend jaar geen editie meer missen van Libelle Bookazine en deze automatisch op de mat krijgen? Als Libelle-abonnee krijg je maar liefst 50% korting op een abonnement op de Libelle Bookazines! Ga naar libelle.nl/bookazine en neem een abonnement.

Los bestellen
Heb je een Libelle Bookazine gemist? Je kunt ‘m eenvoudig bestellen via libelle.nl/bookazinekopen.

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien