Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

De iPad – hoe werkt het?

Met de  iPad heb je altijd en overal, dus ook in de trein of op vakantie, de nieuwste Libelle bij de hand. Wil je weten hoe je Libelle op de iPad kunt lezen? Ga dan naar de instructie.

Libelle houdt je met de gratis Libelle iPad app (vanaf 26 maart gratis te downloaden) op de hoogte van de leukste iPad apps van het moment: op het gebied van mode, beauty, lifestyle, lezen, online winkelen, spelletjes, reizen… Kortom, alles wat je interesseert! De tips zijn speciaal geselecteerd door de Libelle-redactie. Erg fijn zo’n selectie, want op dit moment zijn er al meer dan 200.000 iPad apps

Advertentie

Deze iPad apps kunt je in elk geval vinden in Libelle Apps

Zo profiteer je van luxe wellness-arrangementen, lekker eten en voordelig op vakantie. Ook handig voor een cadeautip. Je vindt ze allemaal via de Vakantieveilingen-app.

Met de app eBay kun je dagelijks voordelig shoppen, ook in het buitenland.

Wil je graag videobellen met andere iPad-bezitters? Dat kan met de app Facetime. Net als met de webcam zie en hoor je degene met wie je ‘belt’.

En als je graag een spelletje wilt spelen, kies dan voor de app Draw Something. Raad de tekening van je tegenspeler en win zo veel mogelijk munten.

Haal alles uit je iPad!
Libelle Academy organiseert een workshop, waarbij je de iPad door en door leert kennen. Wees er snel bij! De workshop ‘Haal alles uit je iPad’ wordt gedurende een korte periode georganiseerd, en het aantal deelnemers is beperkt!

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien