null Beeld

3 dagen me-time t.w.v. € 180,-

Uitrusten, onthaasten en eens wat dieper over de dingen nadenken. Bel en maak kans op drie dagen me-time op het Groningse platteland!

BEL EN WIN

Redactie

Even écht tijd maken voor jezelf, dat komt er vaak maar niet van. Daarom is deze driedaagse retraite in B&B Woldstee in Groningen zo fijn. Elke dag is er een individuele focussessie om eens wat dieper in persoonlijke issues te duiken. En natuurlijk is er volop tijd om andere leuke dingen te doen. Een kamer met eigen badkamer, ontbijt en koffie/thee/limonade zijn inbegrepen.
woldstee.nl

  • Meedoen Bel vóór vrijdag 11 juni naar 0909-501 05 76 (€ 0,80/min). U kunt zo vaak bellen als u wilt en hoort dan direct of u heeft gewonnen. De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen worden verzonden via de post of een koerier, wij zullen nooit bellen om een afspraak te maken om de prijs persoonlijk langs te brengen. Helaas is deelname vanuit het buitenland niet mogelijk. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op dpgmediamagazines.nl/klantenservice.
  • Steun Natuurmonumenten
    De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek komen ten goede aan Natuurmonumenten, zodat we allemaal kunnen blijven genieten van de unieke Nederlandse natuur.
Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden