null Beeld

5x dit ging er mis op júllie bruiloft

Ruziënde familieleden, een te grote jurk, de bruiloftsgasten onder de modder… Onlangs deelden 9 vrouwen wat er misging op hun bruiloft, maar uit de Facebook-reacties blijkt dat ook jullie ‘mooiste dag’ niet altijd over rozen ging. De meest dramatische op een rijtje.

Een lege zaal

Tamara: “We hadden de trouwkaarten 4 maanden van tevoren al opgestuurd, maar op de dag zelf kwam tweederde van de gasten niet opdagen omdat het op een maandag was. Blijkbaar is op de dag zelf afmelden via een Facebookberichtje dan genoeg… Daar zaten we dan met een koud en warm buffet in een veel te grote zaal. Ik heb er nu nog geen leuke herinneringen aan.”

Bel de brandweer

Bianca: “Mijn trouwjurk stond in de fik! Gelukkig stonden mijn man en moeder vlak achter me en konden ze het vuur uittrappen…”

Scherven brengen geluk

Ingee: “Na ons jawoord wilden we weer in de auto stappen, maar toen ik de autodeur dichtdeed knalde het glas in duizenden stukjes over me heen. Gelukkig ben ik er met wat schrammetjes vanaf gekomen, maar mijn jurk was beschadigd en er zaten bloedvlekken in. Ik kon op dat moment wel huilen, maar we zijn toch maar met de fotograaf naar de fotolocatie gegaan. Een half uur later kwam mijn vader onze – inmiddels glasvrije – auto brengen en konden we daar ook nog mee op de foto. Het is uiteindelijk allemaal goed gekomen met de verzekering, maar dit wil je echt niet op je trouwdag…”

Kibbelende priesters

Mieke: “Onze priester, een oom van mijn man die ons per se wilde trouwden, stond op onze trouwdag in de file. Omdat hij maar niet kwam hebben we een vervangende priester gevonden, maar toen hij net wilde beginnen kwam de oom van mijn man binnengevallen. Vervolgens lag de bruiloft een tijdje stil omdat de priesters bijna aan het vechten waren om wie de dienst mocht doen.”

In het honderd

Daisy: “Wat ging er wél goed? Het begon met een aanrijding, gelukkig zonder schade maar geschrokken was ik wel. Vervolgens noemde de ambtenaar mijn man steeds Paul in plaats van Pascal, regende het en kwamen we drie kwartier te laat op ons eigen feest omdat een van de daggasten zichzelf had opgesloten in de badkamer. Maar ach, verder was het een topdag!”

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Laura's bruiloft werd extra speciaal dankzij haar dementerende moeder.

Beeld: iStock

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden