null Beeld

7 tips om aan een kaartje voor Adele te komen

Hoeveel mensen ken jij die morgen een kaartje willen kopen voor het concert van Adele? Op Facebook hebben al 100.000 mensen aangegeven erheen te willen. En dat terwijl er in totaal maar 30.000 plekken zijn. Dat wordt dringen. 

Om 10.00 uur precies start de kaartverkoop voor Adele's twee concerten in de Ziggo Dome op 1 en 3 juni. Theoretisch gezien kan het concert al meteen uitverkocht zijn. Dat komt dan doordat mensen voordat de kaartverkoop van start gaat al in de wachtrij staan.

Virtuele wachtrij

Als 5000 mensen in die 'virtuele wachtkamer' zitten, en zij allemaal vier kaarten bestellen, dan gaat het hard. Volgens concertorganisator Mojo gebeurt dat in de praktijk bijna nooit, maar ja, we hebben het wel over Adele, die ongekend populair is.

NOS op 3 zette een aantal tips op een rij om je kans op een kaartje te verhogen. Dit zijn ze:

Snel internet

Gebruik als het kan een netwerkkabel in plaats van wifi. Dan hoef je niet bang te zijn dat het signaal ineens weg is.

Browsers

Open de pagina waar je de kaarten koopt in meerdere browsers: Firefox, Chrome, Internet Explorer.

Hulp

Schakel vrienden en familie in en vraag of ze ook op tijd klaar willen zitten om je te helpen.

Creditcard

Het is altijd slim om een creditcard bij de hand te hebben, want je zou niet de eerste zijn bij wie iDeal eruit ligt.

Niet aan F5 komen

Als je in die virtuele wachtrij staat, vernieuw je internetpagina dan niet. Doe je dat wel, ben je je plek in de rij kwijt.

Getreuzel

Zorg dat je je kaartjes binnen 9,5 minuut besteld als je eindelijk vooraan de rij staat. Treuzel je te lang, dan zijn je kaarten weer weg.

Veel succes!

Bron: NOS op 3. Beeld: ANP

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden