null Beeld

7x dingen die je herkent als je een kleuter in huis hebt

Kinderen: je houdt onvoorwaardelijk van ze maar soms (heel soms) dan hálen ze streken uit... Ach, het is wél altijd levendig en gezellig thuis. Deze dingen komen je vast bekend voor als je een kleuter in huis hebt. 

onze Commerciële Redactie

Libelle samen met FrieslandCampina

Want ja, tóch mis je ze al na 1 dag bij opa en oma.

  1. Je hele vloer ligt - zodra je 3 tellen niet kijkt - bezááid met autootjes, knuffels en Barbies.
  2. Je kent alle Disneyliedjes van het moment compleet uit je hoofd. En ook die van K3. En die van Dora. 'Let it gooooo'...
  3. Ze zijn altijd lekker actief. En dat is maar wat fijn - zo ben jij ook dag in dag uit goed bezig. Voor een gezond en actief leven zijn een gevarieerde voeding en leefstijl belangrijk. Vitamine D is voor kinderen erg belangrijk. Maar wist je dat bijna 1 op de 3 schoolgaande kinderen in Nederland een tekort heeft aan Vitamine D* en 10% te weinig ijzer binnenkrijgt**? Daarom is er nu Campina Actieve Dag. Want al één glas Campina Actieve dag levert 80% van de dagelijkse hoeveelheid vitamine D en 17% van de dagelijkse ijzerbehoefte. Een extra glaasje Campina Actieve dag kan geen kwaad, dus.
  4. Die kleintjes weten beter hoe een tablet/laptop/smartphone werkt dan jij. En ook: zodra je je camera van je mobiel aanzet, schieten ze in een foto-pose. Of je hele filmrol staat vol met selfies van je kroost. Dan weer dit filter en dan dit filter... Alles willen ze maar wát graag uitproberen.
  5. Ach, zo zoet: ze willen graag nog met alles helpen. De tafel dekken? Ja, leuk. In het pannetje roeren bij het koken? Gezellig. De auto wassen? Feest.
  6. Het is nooit saai in huis. Vanaf 's ochtends vroeg (soms heel vroeg...) is het al lachen en lol met elkaar. 'Mama, mama, mama' - zo klinkt het doorgaans. Je verveelt je nooit.
  7. Je hebt genoeg tekeningen in huis om hele muren mee te behangen. Handig voor als er eens iets op de muur gekliederd wordt...

Kijk voor meer informatie op www.campina.nl/actievedag.

Elke dag een variatie aan voedingsmiddelen zoals groente, fruit, graanproducten, vlees en zuivel, levert alle benodigde voedingsstoffen.

null Beeld

*Bron: Erasmus Medisch Centrum.

** Bron: Voedingscentrum. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden