null Beeld

9 dingen die je herkent als je altijd op tijd wil zijn

Ga jij altijd te vroeg thuis weg om op tijd te zijn? En zit je dan altijd minstens een kwartier te wachten? Dan herken je zeker deze 9 dingen die mensen doen die altijd op tijd willen komen.

Chanan Foppen

Beter te vroeg, dan te laat. Is dat een van jouw favoriete uitspraken? Dan kun je je ook wel in deze punten vinden:

1. ALTIJD Google Maps checken

De weg naar kantoor weet je na al die jaren echt wel, maar stel je voor dat er opeens een weg afgesloten is of er op een rare plek een file staat. Je moet overal op voorbereid zijn als je niet te laat wil komen.

2. Kwartier extra

En je telt altijd een kwartier extra op bij de tijd die Google Maps aangeeft. Je kunt een lekke band krijgen, alle stoplichten tegen hebben. En wie weet wat nog allemaal meer. Het gevolg: je bent altijd veel te vroeg.

3. Goed voorbereid

Je tas voor de volgende dag staat elke avond al netjes klaar bij de deur. Scheelt je weer tijd in de ochtend!

4. Snoozen!?

Het woord snoozen komt niet voor in jouw woordenboek. Als de wekker gaat, dan is het nou eenmaal tijd om op te staan. Anders had je je wekker ook niet gezet.

5. Time je koffie

Een koffiezetapparaat met een timer zodat het kopje klaarstaat als jij je bed uitkomt? YES! Dat zijn de dingen waar jij blij van wordt. Nooit meer te laat!

LEES OOK: 9 dingen die je herkent als je een uitsteller bent

6. Tik, tok, tik, tok

Alle klokken in jouw huis staan tien minuten voor. Gevolg: je was al een kwartier te vroeg dus dat wordt nu 25 minuten.

7. Je plant alles

Koffie drinken met je collega en op een hele drukke dag plan jij bijna ook wc-bezoekjes. Alles staat in je agenda. Zo weet je zeker dat je niets vergeet en nergens te laat voor komt.

8. Half uur later reserveren

Je reserveert altijd een half uur later in een restaurant dan je tegen je vriendinnen of familie zegt. Anders zit je weer een uur alleen te wachten...

9. Boek mee

Je hebt áltijd een boek bij je omdat je toch vaak zit te wachten. Of je bekijkt de laatste nieuwtjes op je smartphone. Jij bent altijd van alles op de hoogte.

Bron: Cosmopolitan.com. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden