null Beeld

Abonneecadeau editie 14: een boekenpakket van Uitgeverij Orlando

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen, verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een boekenpakket van Uitgeverij Orlando t.w.v. € 64,50.

Demi den Bieman

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • Corry uit Noordwijkerhout
  • Els uit Montfoort
  • Miranda uit Broekhuizenvorst
  • S. uit Brummen
  • Elly uit Kampen

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

null Beeld

Het boekenpakket bestaat uit:

De wereld die we kenden

Wat betekent het om je moeder te verliezen? Hoeveel kan iemand opofferen voor de liefde? In een wereld waarin het kwaad op elke hoek op de loer ligt, ontmoeten we buitengewone vrouwen die ons meenemen op een adembenemende reis. Een reis vol verlies en verzet, het fantastische en het sterfelijke. Op een plek waar alle wegen leiden naar de engel des doods, maar waar de liefde nooit verdwijnt.

Het museum van zonderlinge zaken

Eddie Cohen, een Russische immigrant uit de Lower East Side, fotografeert de verwoesting na de beruchte brand in de Triangle-overhemdenfabriek, waarbij 147 jonge naaisters om het leven kwamen. Hij raakt vervolgens verstrikt in het mysterie van de verdwijning van een jonge vrouw en de discussie tussen fabriekseigenaren en arbeiders.

De verbintenis van tegenpolen

Rachel, die aan het begin van de 19e eeuw opgroeit op het idyllische Saint Thomas in de Cariben, droomt van een leven in het verre Parijs. Helaas is Rachel niet de baas over haar eigen leven. Ze wordt uitgehuwelijkt aan een weduwnaar met 3 kinderen om de zaak van haar vader te redden. Als haar man plotseling overlijdt, neemt Rachel haar leven in eigen hand en begint een hartstochtelijke verhouding. Dat leidt tot een schandaal dat haar hele familie treft, óók haar lievelingszoon, die een van de grootste kunstenaars van Frankrijk zal worden: Camille Pissarro.

Wil je meer informatie over de boeken van Uitgeverij Orlando? Klik hier.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden