null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Abonneecadeau editie 31: een poëziereeks van Uitgeverij Orlando

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen, verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een poëziereeks van Uitgeverij Orlando t.w.v. € 56,-. 

Demi den BiemanGetty Images/iStockphoto

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • M. uit Zuid-Scharwoude
  • Edith uit Delft
  • Eite uit Middelburg
  • Willie uit Oostrum
  • E. uit Helmond

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

null Beeld

De poëziereeks bestaat uit:

Melk & honing van Rupi Kaur

Rupi Kaur is een internationale sensatie. Van haar dichtbundel Melk en honing gingen wereldwijd meer dan 3 miljoen exemplaren over de toonbank. Deze dichtbundel behandelt thema's als geweld, misbruik, liefde, verlies en vrouwelijkheid.

De zon en haar bloemen van Rupi Kaur

Een verzameling gedichten over groei en helen, over waar je vandaan komt en een thuis vinden in jezelf. De bundel is verdeeld in vijf hoofdstukken en geïllustreerd door Rupi Kaur zelf. De zon en haar bloemen neemt je mee op een prachtige reis van verwelken, vallen, aarden, ontkiemen en opbloeien. Een viering van de liefde in al haar vormen.

26 woorden voor schoonheid van Nafiss Nia

Nafiss Nia werd geboren in Isfahan, Iran en groeide op in een roerige tijd van revolutie en oorlog. Deze periode veranderde haar geboorteland en vormde haar karakter. In 26 woorden voor schoonheid schrijft ze over haar geboorteland, over heden en verleden, over haar familie, liefde en over het leven van alledag.

Wil je meer informatie over de boeken van Uitgeverij Orlando? Klik hier.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden