null Beeld

Abonneecadeau editie 38: sieradenset van Mas Jewelz

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een sieradenset van Mas Jewelz t.w.v. € 47,45.

Demi den Bieman

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • Joyce uit Almere
  • S. uit Puttershoek
  • Tonny uit Geleen
  • P. uit Oisterwijk
  • M. uit Rijen

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Waar bestaat het setje uit?

Armband 4 mm ‘Mother of Pearl’ zilver

Fijn armbandje gemaakt van zilver en 4 mm parelsteentjes. Achter deze edelsteentjes zit een bijzondere betekenis. Zo heeft Mother of Pearl een zachte en zuiverende energie welke rust, vrede en verlichting brengt. Daarnaast stimuleert het eigenschappen als eerlijkheid, begrip en wijsheid. Ook helpt het je stress en andere negatieve emoties los te laten. De armband is verkrijgbaar in verschillende maten: 17, 18 en 19 cm.

Collier 4 mm ‘Mother of Pearl’ zilver

Fijne, simpele ketting gemaakt van zilver en 4 mm Mother of Pearl-edelstenen. Ook deze ketting heeft dezelfde werking als het armbandje. Elk sieraad van Mas Jewelz wordt geleverd op een kaartje met de betekenis van de steen erbij. De lengte van het collier is verstelbaar van 42 tot 45 cm.

Over Mas Jewelz

Alle sieraden van Mas Jewelz zijn natuurlijk, zorgvuldig en kraal voor kraal handgemaakt met respect voor mens en natuur. De stenen worden niet alleen op hun schoonheid aan de buitenkant geselecteerd, maar ook op hun speciale werking. De stenen kunnen je kracht geven, je aanmoedigen en ondersteunen. Elke steen heeft zijn specifieke betekenis. Wil je alle stenen en betekenissen bekijken? Klik dan hier.

Met deze sieraden hoopt Mas Jewelz een beetje ondersteuning te bieden voor wat belangrijk is in het leven, zoals dromen en doen, je hart volgen, moedig zijn, opkomen voor waar je in gelooft en leven uit hoop en liefde in plaats van angst. Omdat je de betekenis op een kaartje bij je bestelling krijgt, zijn de sieraden van Mas Jewelz leuk om cadeau te geven én te krijgen natuurlijk.

Wil je alle sieraden van Mas Jewelz eens bekijken? Neem dan een kijkje op masjewelz.nl.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden