null Beeld

Abonneecadeau editie 40: boekenpakket van Dwarsligger

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een boekenpakket van Dwarsligger t.w.v. € 60,96.

Demi den Bieman

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • P. uit Westkapelle
  • Sil uit 's-Gravenhage
  • W. uit Wagenborgen
  • Irma uit Groet
  • T. uit Hellendoorn

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuisgestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Boekenpakket van Dwarsligger

Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Met dwarsliggers kun je altijd en overal lezen!

Bloemen van de duisternis is de nieuwe roman van Tatiana de Rosnay, auteur van Haar naam was Sarah. Het is een indringende roman over de macht van kunstmatige intelligentie, vanuit het perspectief van drie generaties vrouwen, tegen de achtergrond van het Parijs van de nabije toekomst.

Hoe onschuldiger de prooi, hoe beter… Perfecte prooi van Helen Fields is een must-read voor lezers die houden van duister, dodelijk, griezelig en aangrijpend. Het tweede deel in de serie met inspecteurs Luc Callanach en Ava Turner in de hoofdrol.

In Het petrusmysterie van Jeroen Windmeijer, de Nederlandse Dan Brown, ontstaan er hardnekkige geruchten wanneer er bij opgravingen in Leiden een spectaculair Romeins viziermasker wordt gevonden. Sommige zaken kunnen maar beter begraven blijven…

Smalltalk survival van Liz Luyben en Iris Posthouwer is een handige, speelse gids voor betere gesprekken. Bijna niemand vindt smalltalk leuk en dat is zonde. Want het is niet stom, sááie smalltalk is stom.

Wil je alle boeken van Dwarsligger bekijken? Neem dan een kijkje op dwarsligger.nl.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden