null Beeld

Abonneecadeau editie 9: een boekenpakket van Ambo|Anthos Uitgevers

Omdat we zo blij zijn met onze lezeressen verloten we elke week mooie prijzen onder onze trouwe abonnees. Deze week is dat – tromgeroffel – 5x een boekenpakket van Ambo|Anthos Uitgevers t.w.v. € 63,-.

Demi den Bieman

De 5 gelukkige winnaars van dit abonneecadeau zijn:

  • Adrie uit 's-Gravenhage
  • L. uit Hulst
  • A. uit Rotterdam
  • H. uit Oostburg
  • A. uit Brummen

Ben jij een van de gelukkigen? Dan krijg je je cadeau ergens in de komende weken thuis gestuurd. Correspondentie over de identiteit van de winnaars is in verband met de privacywetgeving helaas niet mogelijk. Voor meer abonneecadeaus klik je hier.

Wat zit er in het pakket?

Verwachting van Anna Hope is hartverscheurend en opbeurend tegelijk en gaat over je weg vinden in het leven: als moeder, als dochter, als echtgenote, en als goed mens. Ze zijn jong, ambitieus en wonen samen in een huis in Londen. Ze hebben hun hele leven nog voor zich. Tien jaar later is alles anders. Ze worstelen alle drie met dezelfde vraag: wat is een zinvol leven, en hoe bereik je dat?

Zachtop lachen van Malou Holshuijsen gaat over een jonge vrouw met galgenhumor, een dode Indische oma en een groot talent zich laconiek en luidkeels door het leven te bewegen. Een rauwe dialoog tussen een psycholoog en een patiënt-in-ontkenning over een allesbepalend geheim, afgewisseld met het tenenkrommende verhaal van een op het oog zorgeloos bestaan.

In Minnaar van Ilse Ruijters verandert een gepassioneerde liefdesaffaire in een levensgevaarlijke nachtmerrie. Dat wat ze met Søren had was op haar veertigste verjaardag begonnen. Het is alleen voor de seks, zeggen ze tegen elkaar. Als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.

Wil je meer informatie over de boeken van Ambo|Anthos Uitgevers? Klik dan hier!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden