null Beeld

Acteur Brad Pitt redt een meisje dat bijna wordt platgedrukt

Op Gran Canaria waren het benarde toestanden toen acteur Brad Pitt aanwezig was voor opnamen van zijn nieuwste film Allied in Gran Canaria. Er kwamen zó veel fans naar de set die hoopten een glimp van de Hollywood-ster op te vangen, dat een jong meisje volledig in de verdrukking kwam.

Marije Kersten

Een grote groep mensen, waaronder de kleine meid, stond te wachten tot de acteur zou arriveren en toen hij eenmaal in beeld was, dromden veel mensen tegen het hek aan dat er uit veiligheidsoverwegingen was neergezet. Dat was een angstig moment voor het meisje, dat vooraan stond, want zij kreeg bijna geen lucht meer.

Gered

Ze probeerde op het hek te klimmen, maar in al het gedrang merkten haar eilandgenoten haar niet op. Brad Pitt en zijn bodyguards zagen haar echter wél en grepen direct in. Ze werd door hen over het hek getild en mocht even rustig bijkomen.

Wat een held! Die Brad redt dus niet alleen mensen in films maar ook op Spaanse eilanden!

null Beeld

null Beeld

LEES OOK:

Bron: Metro. Beeld: iStock, Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden