null Beeld

Aflevering ‘Mr. Frank Visser doet uitspraak’ zorgt voor vraagtekens bij kijker

Cor en Corrie uit Ter Aar kregen dertien jaar geleden nieuwe buren. Jarenlang konden ze het goed met elkaar vinden, totdat Peter en Tonetta erachter kwamen dat de buren een deel van hun grond hadden ingenomen.

Demi Schoenmakers

Kijkers werden donderdagavond getrakteerd op een klassiek verhaal over de erfgrens. Hiervoor reisden Viktor Brand en Mr. Frank Visser af naar Zuid-Holland.

Stiekem ingepikt

Cor en Corrie wonen al hun hele leven met veel plezier in Ter Aar, maar aan hun woongenot is abrupt een einde gekomen sinds Peter en Tonetta ineens moeilijk doen over de erfgrens. Zij beweren namelijk dat Cor en Corrie stiekem hun land hebben ingepikt en dat willen ze nu terug.

Waarom nu pas?

Kijkers thuis vinden het mooie aflevering en genieten volop. Toch vinden ze het wel gek dat Peter en Tonetta al dertien jaar in hun huis in Ter Aar wonen, maar nú pas moeilijk doen over de erfgrens. “En je kon niet voor je het kocht het kadaster vragen alles na te meten?” en “Wat een nare man. Hij gaat na dertien jaar ineens principieel doen. Die man woont daar al zeventig jaar”, klinkt het dan ook op Twitter.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mr. Frank Visser doet uitspraak. Beeld: Ruth van Baaijen | Talpa Beeldbank

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden