null Beeld

Afvallen met XL-S Medical? Bregje en Jolanda testen het!

Ben jij al jaren bezig met afvallen, maar lukt het maar niet om die extra kilo’s kwijt te raken? Je bent niet de enige, ook Bregje en Jolanda herkennen zich in dit verhaal. Voor Libelle testen de twee vriendinnen komende drie maanden XL-S Vetbinder Sticks, een nieuw afslankproduct van XL-S Medical. Hiermee hopen ze eindelijk resultaat te boeken. Ga jij ze volgen?

onze Commerciële Redactie

De komende tijd houden Bregje en Jolanda elkaar gedurende de testperiode op de hoogte van hun vorderingen en proberen ze elkaar te stimuleren en te complimenteren. Voor Bregje is het de tweede keer dat ze XL-S Medical mag testen, voor Jolanda is het de eerste keer. Binnenkort kun je wekelijks hun ervaringen lezen in hun eigen column, maar de dames stellen zich nu alvast aan je voor.

Wie is Jolanda (rechts)?

"Ik ben Jolanda en ben 37 jaar. Ik ben getrouwd met Antwan en samen hebben wij twee kinderen. Nena is 10 jaar en Keano is 5 jaar. Ik ben eigenlijk verkoopster in een kledingzaak, maar helaas ben ik recent door de crisis mijn baan verloren. Ik heb dit werk altijd met veel passie uitgevoerd en ben daarom op zoek naar een nieuwe baan waar ik mijn gevoel in kwijt kan. Ik ben er van overtuigd dat mijn tijd komt!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen. Alleen of samen met mijn dochter. Mijn tuintje is niet zo groot, maar lekker plukken in de tuin is ook een van mijn favoriete bezigheden. Natuurlijk staat iets leuks doen met mijn gezin op nummer één, zoals heerlijk op de camping met onze caravan. En ik zing graag (onder de douche)!

Ook ik ben al jaren bezig om mijn ideale gewicht te bereiken. Dat gaat met ups en downs. Helaas meer met downs dan ups. Van diëtiste tot Sonja Bakker tot hele dure dieetconsulten. Ik heb alles geprobeerd. Telkens viel ik de nodige kilo's af, maar na een poosje verviel ik weer in m'n oude patroon en kwam ik weer aan. Mijn vriendin Bregje deed vorig jaar mee met XL-S medical. Ik zie wat het met haar doet en ze ziet er fantastisch uit. En nog belangrijker, ze behoudt het resultaat ook goed. Ze heeft me nu die kans gegeven om het ook te gaan proberen en die heb ik met beide handen aangegrepen.

Na een heftig jaar ben ik toe aan "blijvende" verandering. We gaan ervoor!!!”

Wie is Bregje (links)?

“Ik ben Bregje en ik ben 39 jaar. Ik ben getrouwd met Ivar en samen hebben we een dochter, Gwen van 12 jaar, en een hond, genaamd Kees. Samen met mijn moeder hebben we een bedrijf dat bedrijfskleding, werkschoenen, promotiekleding en relatiegeschenken verkoopt aan eindverbruikers. In mijn vrije tijd probeer ik tijd te maken voor sporten, wandelen, scouting en natuurlijk gezellige dingen ondernemen met gezin en of vrienden en familie. Als ik er aan toe kom, lees ik ook nog graag een boek!

Al sinds mijn pubertijd heb ik problemen met mijn gewicht. Niet dat ik echt te zwaar was, maar ik was wel altijd zwaarder dan het gros. Toen ik ging samenwonen werd het echt erger. Alles eten wat je thuis niet kreeg. En ook iedere avond iets lekkers op tafel en ga zo maar door. Na een aantal jaren laat de weegschaal toch zien dat het een goede reden was dat het thuis "vroeger" niet zo ging. Want van wat flinker dan de rest, was ik toch echt te zwaar.

In die tijd was Montignac helemaal hip, dus daar ging ik voor. De kilo's vlogen eraf. Maar na verloop van tijd verviel ik weer in mijn oude gewoontes en was ik terug bij af. Daarna heb ik nog vele diëten geprobeerd, waaronder shakes, aloë vera en noem ze allemaal maar op. Iedere keer was de terugval groter.

Vorig jaar zag ik bij Libelle een oproep om een nieuw dieetproduct te testen. Na overleg met mijn moeder heb ik besloten om het toch te doen, omdat dit een stok achter de deur zou zijn om niet te snel op te geven. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik het gedaan heb. Ik werd uit tweeduizend aanmeldingen gekozen voor het testpanel van twintig dames. Hieruit werd ik samen met drie andere gekozen om tijdens de testperiode van drie maanden gevolgd te worden.

Voor wat betreft het product: in één woord fantastisch. Werkt het? Ja het werkt echt. Mijn doelstelling was om de laatste 4 en de weer 4 aangekomen kilo's eraf te krijgen. Maar wat gebeurde er, niet alleen die aangekomen 4 kilo gingen eraf, ook de 4 kilo van mijn dromen. Sterker nog tijdens de testperiode raakte ik in totaal 10 kilo kwijt.

Toen ik in januari wederom gevraagd werd om in mijn omgeving 6 dames en/of heren te zoeken om hen ook te laten testen, was ik meteen enthousiast. En zo ook de dames die ik heb gevraagd. Dat het ook voor mij opletten blijft, bleek wel toen ik tijdens het wegen er achter kwam dat er toch weer wat kilo's ingeslopen waren. Ik hoop - en weet zeker - dat ik dit probleem snel ga tackelen.”

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden