Lang Leve de Liefde Beeld Sbs6
Lang Leve de LiefdeBeeld Sbs6

Bekend gezicht

Aha! Dáár kennen we de excentrieke Christina uit ‘Lang leve de liefde’ van

Kijkers van Lang leve de liefde werden woensdagavond getrakteerd op een heerlijk excentriek koppel. De doortastende Willem (67) werd gekoppeld aan de uitgesproken Christina (58). En haar hebben we eerder gezien.

RedactieSbs6

Christina is moeder van vier kinderen en enkele jaren gescheiden als ze de Lang leve de liefde-villa betreedt. Daar wordt ze gekoppeld aan Willem. Een zelfverzekerde Hagenees die weet wat hij wil: een 65+-Anouk die speels is, mee gaat naar concerten én voorzien is van een flinke voorgevel aangezien Willem van ‘stevig knuffelen’ houdt. Vinkt Christina dat wensenlijstje af?

Hey, big spender!

De twee ontmoeten elkaar in de woonkamer, waar Christina haar match een grande entrée geeft. Big spender van Shirley Bassey knalt door de karaokespeakers als Willem de villa binnenloopt. Een twinkel in zijn ogen verklapt dat dit de speelsheid is waar hij naar zocht.

Bekend

De oplettende kijker valt meer op dan enkel een succesvolle ontmoeting tussen het koppel. Klinkt dat liedje niet heel bekend? En waar kennen we die lange blonde haren à la Brigitte Bardot anno 2000 van? Dan valt het kwartje: Christina is een bekend gezicht op televisie.

Hotter than my daughter

In 2015 maakte ze haar televisiedebuut toen ze onder handen werd genomen door Gordon in Hotter than my daughter! Opgegeven door haar dochter, kreeg Christina daar de tips en tools om zich iets chiquer te kleden.

Holland's got talent

En daar bleef het niet bij. Nog geen jaar later troffen Gordon en Christina elkaar weer, en wel bij de audities van Holland's got talent. En dát is waar je Christina's uitvoering van Big spender van zou kunnen kennen. Ietwat schor bracht ze het nummer in mei 2016 namelijk al ten gehore. Al kreeg ze daar een iets minder enthousiaste reactie dan ze in de villa van Willem kreeg. Haar optreden op het HGT-podium kreeg twee rode kruizen en een aantal ferme ‘nee's’. Tot zover haar muzikale carrière.

Too much

Heeft ze meer succes in de liefde? Als we Twitter mogen geloven gunnen de kijkers het haar van harte. Zij en Willem lijken op het eerste gezicht een goede match. Maar later in de aflevering komen toch de eerste barstjes in de relatie. Zo verstijft Christina bijna als Willem met zijn hand over haar schouder kriebelt. “Dat vond je niet zo lekker, geloof ik", constateert hij daarna. Christina geeft op haar beurt aan dat ze het lichamelijke contact een beetje ‘too much’ vindt.

Ongemakkelijk

Even later, als Willem zijn match complimenteert, ontstaat er ook een ongemakkelijk moment. “Je bent heel vrouwelijk. Met je lange laarzen, je leuke jurk en mooie lange haar", zegt Willem, zichtbaar onder de indruk. “Een leuke aantrekkelijke dame, zonder meer.” Als Christina aangeeft dat ze vaak wordt vergeleken met Brigitte Bardot, beaamt Willem dat zonder twijfel. Niet veel later geeft hij dan ook aan dat Christina precies is wat hij in een vrouw zoekt. Hoe is dat andersom?

Helaas is dat waar de match ophoudt. Christina beschrijft Willem als een ‘lieve, aardige man', maar heeft ‘niet het gevoel dat dit liefde is’. De twee besluiten dan ook uit elkaar te gaan na de 24 uur samen in de villa, maar wensen elkaar het beste. “Ik hoop dat je een leuke man vindt waar je verliefd op wordt", geeft Willem haar nog mee. En daarmee vertrekken de twee op huis aan. De kijkers hebben gemengde gevoelens bij Willem en Christina.

Reacties

Waar sommigen het een match made in heaven vonden, zijn anderen blij dat het niets is geworden. Op Twitter laten de kijkers van zich horen. En ook de looks van de kandidaten worden nog even onder de loep genomen.

Bron: Twitter, Youtube.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden