null Beeld ANP Kippa
Beeld ANP Kippa

Alleen Chantal Janzen durft de voicemail van Mark Rutte zó in te spreken

Chantal Janzen heeft aan Mark Rutte gevraagd of ze een nachtje bij hem mag komen slapen. Met de telefoon van Jan-Peter Balkenende. Zaterdagavond om 23.20 uur, graag. 

Faye HeijnisANP Kippa

Dit onthult de presentatrice op Instagram. "Sorry dat Jan-Peter (Balkenende, red.) u belde afgelopen zaterdagavond om 23.30 uur", schrijft Chantal onder een Instagram-foto, waarop te zien is hoe de durfal de minister-president uit zijn bed probeerde te bellen. "Maar ik was het die daarna uw voicemail heeft ingesproken vijf minuten lang."

Veiling

Eh, wát is hier gebeurd? Chantal licht het tot in de puntjes toe. Tijdens een benefietgala waar geld werd opgehaald voor het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis in Amsterdam, werd er ook iets van Rutte geveild. Dat leverde 15.000 euro op. En daar wilde Chantal hem even van op de hoogte brengen. Toen ze Jan-Peter Balkenende op het gala tegen het lijf liep, greep ze haar kans: of ze even zijn telefoon mocht lenen. Ze belde Rutte op, die op de late zaterdagavond uiteraard iets beters te doen had dan zijn telefoon opnemen. En vervolgens sprak ze zijn voicemail in.

Chantal blijft slapen... bij Rutte?

Daarin heeft ze hem medegedeeld dat zijn veilingsitem dus voor duizenden euro's is verkocht. Maar ook of ze bij hem mag komen slapen voor haar tv-programma Chantal blijft slapen, waarin ze bepakt met haar tandenborstel en pyjama intrek neemt in het huis en (logeer)bed van BN'ers. En dat heeft ze blijkbaar ietwat onhandig medegedeeld: "P.S de vraag over dat slapen bij u was voor een programma, niet dat u door al het rumoer op de achtergrond een nader plan verwacht."

Of de comédienne echt het nummer van Rutte te pakken had of dat Balkenende het gewoon leuk meespeelde, vragen wij ons nog af. Maar toch: zou het Chantal lukken, om in een gespreid bedje in het huis van Rutte neer te mogen strijken?

Bron: Instagram Chantal Janzen. Beeld: ANP

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Beautyvlogger Susan laat zien hoe je je net zo mooi als Chantal Janzen opmaakt:

Met onder anderen Jelka van Houten en Ferry Doedens is het ook lachen, gieren, brullen in Expeditie Eiland:

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden