null Beeld

André Hazes laat zich kritisch uit over leeftijdsverschil tussen zijn ouders

André Hazes Jr. heeft zich in het Vlaamse tv-programma Het Huis kritisch uitgesproken over het leeftijdsverschil tussen zijn ouders. De zanger laat weten dat hij het als vader nooit zou goedkeuren als zijn dochter op jonge leeftijd zou aankomen met een man die 19 jaar ouder is.

Erandi Godinez

Rachel Hazes leerde haar man André Hazes Sr. op haar 12e kennen. De zanger was toen al 31 jaar.

20 jaar leeftijdsverschil

Hoewel er al lange tijd geruchten rondgaan die anders beweren, blijft Rachel Hazes volhouden dat ze pas op haar 15e gevoelens voor André kreeg en dat ze pas op haar 18e een relatie begonnen. De vader van Rachel was groot fan van André en raakte zelfs bevriend met hem. André kwam regelmatig bij het gezin op bezoek en toen Rachel een jaar of 15 was, mocht ze oppassen op Melvin, de zoon van André uit een eerder huwelijk. “Toen André en ik ontdekten dat wij gevoelens voor elkaar hadden, ben ik uit beeld verdwenen. Het kon toen gewoon niet. Ik was een kind en wij scheelden bijna 20 jaar en André was ook getrouwd,” zei Rachel daarover.

André Hazes: "Dat gaat er bij mij niet in"

André en Rachel konden elkaar echter niet loslaten en begonnen uiteindelijk toch een relatie met elkaar. André Hazes Jr. kan hier maar moeilijk bij met zijn hoofd. “Wat ik misschien nog het allerergste van het verhaal vind, zijn toch wel mijn opa en oma, dus de ouders van mijn moeder. Als ik een dochter zou hebben en die is twaalf of veertien, en die zou thuiskomen met een man van negentien jaar ouder… Ja, dan kun je wel André Hazes zijn, maar dat gaat er bij mij niet in. Als ik het nu zou zien op straat, dan val ik die man aan”, stelt André. “Maar omdat het mijn ouders zijn voelt het heel anders. […] Ik heb als kind nooit beseft dat het verschil nou echt zo groot was.”

Waarom André Hazes nog niet op één knie is gegaan voor Monique Westenberg:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Linda. Beeld: ANP

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden