Bert - B&B Vol Liefde Beeld Screenshot - RTL
Bert - B&B Vol LiefdeBeeld Screenshot - RTL

Oei...

‘B&B vol liefde’-kijkers aanschouwen met kromme tenen hoe botte Bert nieuwe vrouw ontvangt

Normaal gesproken ontvangen de B&B-eigenaren vier potentiële liefdespartners. Maar Bert heeft dinsdagavond geluk in B&B vol liefde. Vrouw nummer vijf dient zich aan. Maar de kijkers hebben kritiek op hoe Bert haar ontvangt.

RedactieScreenshot - RTL

Bert heeft vier dames zien komen en gaan. Het leek erop dat de liefde er dit seizoen niet in zou zitten voor hem. Maar dan krijgt hij leuk nieuws. “Er heeft zich nog een dame gemeld”, krijgt hij te horen van presentator Art Rooijakkers. Dame numéro vijf is onderweg!

Lekker wijf

De Friese Froukje is zichtbaar blij dat ze in Frankrijk is. Ook Bert is positief over de dame. “Nummertje vijf, lekker wijf! Het is een mooie verschijning”, zei hij enthousiast.

Galant

Toch laat Bert niet doorschemeren hoe leuk hij Froukje vindt. Echt galant is de manier waarop hij haar ontvangt dan ook niet te noemen. Froukje sleept haar zware koffer over het terrein, zonder dat Bert een hand uitsteekt. “Ga maar gewoon terug naar de veranda, dan doe ik de deur voor je open”, zegt Bert nét als Froukje de deur heeft bereikt met haar bagage. Ook Froukje valt het op. “Het is een mannetje, hij weet wel wat-ie wil”, zegt ze.

Andere vrouwen

Even later leren Bert en Froukje elkaar kennen onder het genot van een glas wijn. Tenminste, als Bert dat toelaat. De B&B-eigenaar is nou niet een open boek te noemen. Froukje geeft aan dat ze ook andere dames had verwacht en is benieuwd naar de situatie. Bert is niet van plan iets los te laten daarover. “Dat is toch helemaal niet interessant om dat verhaal te vertellen? Het gaat toch niet om de andere vrouwen?”, reageert hij kortaf. “Ik vind het onzin om het over de andere dames te hebben, dat is geweest. Ik zou ook niet weten waarom dat belangrijk is voor haar?”, zegt hij er later nog over als hij in zijn eentje voor de camera zit.

Ondertussen kan Froukje het allemaal niet loslaten. “Ik ben heel erg benieuwd waar al die dames zijn en Bert wil het me niet vertellen”, zegt ze, “Dat kan betekenen dat het gevoelig ligt en dat ze gevlucht zijn.”

Kijkers

De kijkers verbazen zich over de botte houding van Bert. Op Twitter gaan ze los over zijn gedrag. Sommigen vinden dat hij wel iets liever kan zijn, terwijl anderen denken dat dat niet eens meer nut heeft. “Ik zou, als ik die vrouw was, echt gillend wegrennen”, schrijft iemand dan ook op Twitter.

Bron: Twitter.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden