B&B vol liefde - Hans en Sylvia in Italië Beeld Screenshot RTL
B&B vol liefde - Hans en Sylvia in ItaliëBeeld Screenshot RTL

‘B&B vol liefde’ weekoverzicht 3: “Zij zijn gematcht voor de kijkcijfers, niet voor de liefde”

Boer zoekt vrouw, Ik Vertrek, First Dates, Lang leve de liefde: Libelle’s Chanan kijkt het allemaal even graag. Al die programma’s komen samen in haar grote favoriet: B&B vol liefde. Elke week blikt ze terug op de gebeurtenissen in de b&b’s. Deze week: gezinsuitbreiding, viezigheid en harde woorden.

Chanan FoppenScreenshot RTL

Week 3 was in de meeste b&b's een rustig weekje. Dat mag ook wel na alle gebeurtenissen in de eerste twee weken. Rustig of niet, er is altijd wat te bespreken.

MARTIJN (31) - PORTUGAL

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Martijn Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - MartijnBeeld RTL

Martijn dacht met zijn goede looks de vrouwtjes wel in te kunnen pakken, maar kwam er deze week achter dat daar echt wel wat meer voor nodig is. Een beetje interesse in je dates, bijvoorbeeld. Hij had de filmpjes toch gezien? Dat is meer dan genoeg informatie over de meiden. Onzin, vond Marian. En zelfs Simone maakte hem even duidelijk dat hij alleen maar over zichzelf praat. En je grappen, die slaan ook nergens op. Martijn reageerde sportief (o nee, actief) en ging meteen aan de slag met de feedback. Wat hij al die tijd al had willen vragen: welke poster hing er vroeger boven je bed? Op dat moment haakte Marian af, die is in haar hoofd haar koffer al aan het pakken. Simone is wat sneller tevreden en kon niet wachten tot zij een danspasje met haar Martijn mocht maken. Maar of zij degene is die voor horizontale verlangens gaat zorgen bij Martijn? Ik heb het idee dat hij Marian ook wel heel interessant vindt... Alleen gaat het hem denk ik niet lukken om haar in de b&b te houden.

NATASJA (49) - FRANKRIJK

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Natasja Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - NatasjaBeeld RTL

Hé, hé Natasja heeft afscheid genomen van Dirk. Het was voor niemand leuk om die man nog langer in Frankrijk te houden. Ze kon het zelf ook geen minuut langer meer aan. Dirk wilde nog wel een keer voor haar koken, maar zij zag een romantisch dinertje met alleen Jos meer zitten. Want Jos vindt ze héél leuk. En daar heeft ze er na een bezoekje aan de markt ook nog eens twee van. Gezinsuitbreiding! Een kip cadeau krijgen, dat is toch Franse romantiek ten top? Ik zie het wel gebeuren, ik vind Jos en Natas een leuk setje. Een beetje klussen, een beetje wijn drinken en af toe een potje jeu de boules: wat heb je nog meer nodig in het leven? Menno voldoet helaas niet aan al deze eisen. Hij drinkt maar twee biertjes. Nooit meer dan dat. Die blik van Natasja! Ze weet niet wat ze hoort en komt er later zelfs nog even op terug. Nee, sorry Menno. Dit kun je niet meer goed maken. Niets ten nadele van jou, maar Natas heeft toch echt iemand nodig die met haar een flesje wijn leegdrinkt.

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ Hans in Italië Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ Hans in ItaliëBeeld RTL

Zou Hans al spijt hebben dat hij meedoet aan B&B vol liefde? Hij krijgt nou niet de meest makkelijke vrouwen op bezoek. Wat zal de productie gebaald hebben dat Desiree al vertrok voordat Sylvia arriveerde bij de b&b. Die twee in één huis, dat had pas goede televisie opgeleverd. De eerste indruk van Sylvia was goed, maar Hans kreeg al snel de echte Sylvia te zien. De Sylvia die 's ochtends huilend in de tuin zit te mediteren, in een boom klimt voor een siësta en liever niet omgaat met mannen die diepvriespizza's eten. Dat laatste, daar kon ik nog wel inkomen. Vlieg je helemaal naar Italië, krijg je een pizza uit de vriezer. Daar kun je in Italië het land voor uitgezet worden. Ach ja, mannen maken fouten en vrouwen maken vergissingen, slechts kleine vergissingen, sprak Sylvia wijs. Haar komst naar Italië is zo’n kleine vergissing. Hans en Syl zitten niet op hetzelfde niveau. “Zij mediteert met wierook en ik met benzinerook”, zei eigenlijk alles. Ik vermoed dat deze twee toch echt zijn gematcht voor de kijkcijfers en niet voor de liefde.

DENISE (31) - SPANJE

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Denise Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - DeniseBeeld RTL

Een jacuzzi zorgt in datingprogramma's vaak voor vuurwerk, maar bij Denise vliegen de vonken er nog niet vanaf. Ja oké, Dave is er nog steeds. Maar meer dan oppervlakkige gesprekjes en ongemakkelijk gelach is er ook nog steeds niet tussen die twee. Dave doet heel hard z'n best en vindt zelf dat het goed vibet, maar wat vindt Denise? Een ding is duidelijk: Denise vindt Frank op het eerste gezicht niet zo interessant. En ik denk dat dat andersom ook geldt. Blijft Dave straks weer alleen over. Dan gaat hij er alleen maar meer in geloven. Maar of dat ook terecht is? Denise laat nog niets los...

ASTRID (48) - OOSTENRIJK

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Astrid Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - AstridBeeld RTL

Astrid will be Astrid. Ik had even goede hoop, het ging zo goed met Harmjan. Er werd gelachen en geklierd en hij leek zelfs al heel even onderdeel te zijn van het gezin. Maar toen pats-boem, ging de deur (letterlijk en figuurlijk) weer dicht. Astrid had behoefte aan tijd met haar gezin en hij moest dus weer zelf een avondmaaltijd zien te vinden in de buurt. Wat verwacht Astrid? Ze kan zich naar eigen zeggen nog steeds niet openstellen. Maar wat wil ze dan? Het ging toch prima? Je hoeft echt niet meteen met elkaar het bed in te duiken hoor As.

Voorlopig duikt ze om 9 uur nog alleen in haar bed en daar komt ze dan ook niet meer uit. Of er nou een nieuwe kandidaat arriveert of niet. Samen een drankje drinken zat er voor Ruud misschien niet in, maar dit was alles behalve een warm welkom. Je kunt toch wel even hoi komen zeggen? Als je daar al geen zin in hebt, dan had je beter niet mee kunnen doen aan dit programma.

HANS (60) - FRANKRIJK - B&B VOL LIEFDE

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Hans in Frankrijk Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Hans in FrankrijkBeeld RTL

Kunnen we het even hebben over de b&b van Hans? Of beter gezegd: de vieze b&b van Hans. Je kunt een keer geen zin hebben om te stofzuigen, maar dit gaat wel echt verder dan dat. Lekkere reclame voor je b&b... Ik snap nu ineens heel goed waarom Yovan steeds met die dweil in haar handen stond. Dat moet Hans nu weer zelf gaan doen, want Yovan besloot te vertrekken. Ze zag geen toekomst voor zichzelf met Hans in Frankrijk en liet zich toch niet wegsturen. Tot groot genoegen van Petra, die maar al te graag nog wat ritjes met Hans wil maken. Maar er is nog iemand die dat wel ziet zitten. Geen-feesie-zonder-Daisy is gearriveerd! Je ziet het al meteen: zij is veel te druk voor hem. Zo'n knappe jonge blom wilde Hans wel ontmoeten, maar ik denk dat hij - net als Petra - al snel de zenuwen van haar krijgt.

TED (67) - MADEIRA

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Ted Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - TedBeeld RTL

Het antwoord op de vraag van vorige week: Piet besloot zelf om naar huis te gaan. Maar als hij dat niet zelf had besloten, had Ted hem wel gevraagd om te vertrekken. Piets kinderachtige kant was net wat te veel zichtbaar tijdens het uitstapje met vriendin Rita. Jaahaa, ze is klein. Die grap is al niet leuk en twee keer zeker niet. Gelukkig doet Ab niets voor de grap. Het vissen werd dan ook een serieuze zaak, het werd zelfs hard werken. Hij wist een tonijn van 120 kilo aan de haak te slaan, maar over Ted kan hij helaas niet hetzelfde zeggen. Ted voelt niets en hij gaat haar zelfs een beetje irriteren. “Wat dacht je van ons beider toestand?”, vroeg ze Ab. Ook Ab was niet echt te spreken over die toestand en gaat weer naar huis. Want waarom zou je het blijven proberen als je al weet dat het niets gaat worden? Les 1 van Ted: “Niet zeuren, maar genieten.”

RICHARD (50) - PORTUGAL

Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - Richard Beeld RTL
Nieuw seizoen ‘B&B vol liefde’ - RichardBeeld RTL

Gerry neem je niet in de maling. Bij aankomst voelde zij meteen al aan dat er iets speelt tussen Richard en Simone. Ja, Richard zegt wel dat hij nog openstaat voor nieuwe dames, maar zijn gedrag zegt iets anders. Dat beviel Gerry niet, dus na één nacht pakte ze alweer haar spullen. Dat wilde Richard maar al te graag weer vieren met een dikke vette tongzoen, maar je zag aan de lichaamstaal van Simone dat het voor haar ook wel even wat minder mag. Hopelijk pikt Richard die signalen zelf ook op, want anders valt dit sprookje misschien alsnog in duigen. Of zorgt Maureen daar met haar komst op Casa Puinhoop misschien al wel voor? Ik denk niet dat zij de enorme voorsprong van Simone nog in kan halen, maar ik laat me graag verrassen!

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden