null Beeld

Baby wordt met 23 weken veel te vroeg geboren en verbaast alle dokters

Nicole Todd en Zac Spindler zijn sinds Valentijnsdag de gelukkige ouders van Lana June Spindler. Een wonder, want Lana is veel te vroeg geboren. Met haar 23 weken woog ze een kleine 460 gram en hing haar leven aan een zijden draadje. 

Bridget van Alphen

Lana had bloedingen in haar breintje en problemen met haar hart en longen. Maar de kleine Lana zette door. Met de liefde van haar ouders en de goede zorg en hulp van het personeel in het ziekenhuis vocht ze voor haar leven.

''Het was verschrikkelijk om haar voor de eerste keer achter te laten in het ziekenhuis,'' aldus de vader van Lana, ''dat is echt het moeilijkste wat we ooit hebben moeten doen.''

Verbaast

Inmiddels is het meisje thuis. De kleine Lana heeft bijna 5 maanden door moeten brengen in het ziekenhuis, maar ze is er bovenop. En dat getuigt van wilskracht en doorzettingsvermogen. Lana is echt een vechter.

Dat het meisje het heeft overleefd, doet de doktoren versteld staan. De kans was heel klein dat zo'n te vroeg geboren kindje hier bovenop zou komen. En dan zeker Lana, die ook nog eens te kampen had met allerlei gezondheidsproblemen. Een klein wonder.

Dankbaar

De ouders prijzen het personeel van het ziekenhuis voor hun inzet en zorg voor Lana. ''Zij hebben geweldig werk afgeleverd, we kunnen ze niet genoeg bedanken.''

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Dailymail. Beeld: iStock, Facebook

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden