null Beeld

Bakken kritiek op ‘wel heel bijzonder’ (en modern) huwelijksaanzoek

Andy Desmet (33) wilde zijn vriendin vragen of ze met hem wilde trouwen. Maar dat deed hij op een wel héél bijzondere manier. Of beter gezegd: op een hele 'normale' manier.

Tessa Heinhuis

Andy deed in België mee aan een kookprogramma, Komen Eten. Helaas moest hij de show verlaten.

Commentaar

Maar daar bleef het voor de man niet bij. Na het koken greep hij naar zijn smartphone en belde hij zijn vriendin ­Annelies (29) op om haar op deze manier ten huwelijk te vragen. En dat valt niet bij iedere televisiekijker in het goede keelgat.

Andy: "Ik heb heel veel positieve reacties gekregen, maar ook veel negatieve. 'Dat was toch helemaal niet romantisch', klonk het. Of: 'Kan het nog onpersoonlijker? Misschien kun je volgende keer je aanzoek via een sms doen.' Ik trek er mij niets van aan, mijn vriendin is heel gelukkig. Voor mij en ook voor haar hoefde het moment niet romantisch te zijn, wel speciaal. Ik had haar altijd beloofd dat ik haar op een speciale manier ten huwelijk zou vragen. Ze vond dit top en aan het einde van de rit is dat wat telt. Voor ons allebei is het aanzoek 100 procent geslaagd".

Feest

Andy was erg zenuwachtig voordat hij ging bellen, maar dat bleek nergens voor nodig: zijn vriendin Annelies zei volmondig “ja”. "Het is een rollercoaster van emoties geweest", aldus Andy. "Alles is intussen vastgelegd. Annelies en ik trouwen op 22 september volgend jaar".

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

'De lekkerste sex heb je pas na je 40e.'

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Nieuwsblad. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden