Heel Holland bakt Beeld Omroep Max
Heel Holland baktBeeld Omroep Max

Zet de kookwekker maar

Bakkers klaar? Op déze datum begint een nieuw seizoen van ‘Heel Holland Bakt’

Maar liefst 10 jaar Heel Holland Bakt vraagt om een speciaal seizoen. En dat komt er! Binnenkort worden de liefhebbers getrakteerd op een bijzonder Heel Holland Bakt-seizoen. En dat start op déze datum.

Eva BredaOmroep Max

HHB-fans en thuisbakkers kunnen hun hart weer ophalen. Het geliefde Max-programma zal binnenkort weer op de buis verschijnen. Het negende seizoen van Heel Holland Bakt wordt een speciale. Het gaat om een heuse All Star-editie.

Beste bakkers

Dit seizoen is de kers op de taart van het programma. Hierin komen namelijk de beste bakkers van de afgelopen acht seizoenen samen om het nog eens tegen elkaar op te nemen. Een boel bekende gezichten dus.

September

En daar hoef je niet lang meer op te wachten. Het nieuwe seizoen gaat op zondag 5 september al van start. Of de inhoud van het programma verder precies hetzelfde zal zijn, is nog onbekend. Ook is niet duidelijk of alleen de winnaars van de vorige seizoenen te zien zullen zijn, of ook bakkers die een tweede plek verdienden. Dat het om de crème de la crème van de bakkerswereld gaat, is wel duidelijk.

Libelle's Coks probeerde een aantal jaar geleden de finaletaart van Heel Holland Bakt te maken. Hoe dat haar verging, zie je hier.

Bron: Rtl boulevard.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden