Bas van Toor tijdens Internationaal Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag de lancering worden gehouden van het initiatief Nederland Positief! Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst
Bas van Toor tijdens Internationaal Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag de lancering worden gehouden van het initiatief Nederland Positief!Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst

Bas van Toor blaast 86 kaarsjes uit: de leukste tv-momenten van onze favoriete clown

Bas van Toor - beter bekend als clown Bassie - mag 86 kaarsjes uitblazen. Hoewel hij ernstig is verzwakt en verlamd genoot hij vrijdagmiddag van een defilé met rijdende Bassie & Adriaan-auto’s en caravans. Dit zijn de leukste tv-momenten van de favoriete clown van Nederland.

Allemaggies

Taartengevecht

Wie herinnert zich nog deze scène met het taartengevecht? Zo’n gevecht is iets waar je als kind alleen maar van kan dromen.

Spoken bestaan niet

Pure nostalgie! De aflevering Spoken bestaan niet heeft ervoor gezorgd dat veel kijkers in een deuk lagen.

‘Bassie & Adriaan op reis door Amerika’

Bassie en Adriaan op reis door Amerika was de laatste avonturenserie van het duo. Kijktip: dit seizoen vind je op Videoland, leuk om te kijken met je (klein)kinderen.

Zekerheid voor alles

Allemaggies, wat hadden we het te doen met Adriaan in de aflevering Zekerheid voor alles.

Vergeet niet de liedjes

“Hallo vriendjes ééén vriendinnetjes”, de kans is groot dat je gelijk meezong in je hoofd. Welk nummer is jouw het meest bijgebleven? Alles is voor Bassie of toch hun Spaanse taalliedje?

Bron: YouTube

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden