AMSTERDAM, 17-11-2021, OBA

Perspresentatie Sinterklaasboeken 2021 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok.

op de foto: Marieke Elsinga Beeld Brunopress/Patrick van Emst
AMSTERDAM, 17-11-2021, OBAPerspresentatie Sinterklaasboeken 2021 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok.op de foto: Marieke ElsingaBeeld Brunopress/Patrick van Emst

Belofte maakt schuld: Marieke Elsinga maakt pijnlijke vergissing ‘I can see your voice’ maandag goed

Hebben de deelnemers een gouden keel of zingen ze zo vals als een kraai? Dat is de grote vraag in het razend populaire I can see your voice. Het zangprogramma werd vrijdagavond door meer dan een miljoen mensen bekeken. Kijkers zagen hoe het panel ‘country girl' Renee helemaal verkeerd inschatte. De dame bleek een prachtige stem te hebben - en dát hadden ze niet verwacht.

Kim Van WeeringBrunopress/Patrick van Emst

Op Instagram belooft Marieke Elsinga dat ze het maandag goedmaakt op de radio met Renee.

Helemaal overtuigd

Na de derde ronde - waarin de stem van de kandidaten slechts één seconde te horen is - weten Marieke en Fred van Leer het zeker: de country girl kan écht niet zingen. Ze adviseren kandidaat Stefan en zijn idool Anita Meyer dan ook om Renee naar huis te sturen.

Dat advies nemen de twee ter harte. Renee moet vervolgens het strijdtoneel verlaten. Maar eerst mag ze een nummertje zingen. Fred en Marieke grappen nog tegen elkaar: “Ze gaat straks zó vals zingen.”

Dijk van een stem

Maar dan pakt Renee haar moment en blijkt dat ze er allemaal waanzinnig naast zitten. De country girl kan zingen als geen ander. “Wat een stem! Maandag ga ik haar draaien op Q Music. Beloofd”, deelt Marieke tijdens de uitzending in haar Instagram stories. Een droom die uitkomt voor Renee, laat zij op haar beurt op social media weten. “Marieke heeft mijn jaar gemaakt”, schrijft ze.

Bron: RTL, Instagram

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden