AMSTERDAM - Tijl Beckand van de Grote Improvisatieshow. ANP KIPPA REMKO DE WAAL Beeld ANP /  ANP Kippa
AMSTERDAM - Tijl Beckand van de Grote Improvisatieshow. ANP KIPPA REMKO DE WAALBeeld ANP / ANP Kippa

Betrapt: Tijl Beckand ‘gaat vreemd’ met eigen vriendin

Smul je van achterklap? Dan is het je vast niet ontgaan dat Tijl Beckand dit weekend zoenend is gespot in een Groningse discotheek. En niet zomaar zoenend: zijn tong zou zijn verdwenen in de mond van een onbekende dame. De vermeende other woman blijkt echter zijn eigen vriendin Markell te zijn. Oeps!

Milou WindhorstANP / ANP Kippa

De beelden van Tijls ‘scheve schaats’ lekten uit via juicekanaal Roddelpraat. Toetsenbordhelden haastten zich uit de donkerste krochten van het wereldwijde web om de 47-jarige comedian, die vorig jaar nog opnieuw vader is geworden, met de grond gelijk te maken. Maar dat blijkt niet terecht, want de vrouw met wie Tijl speeksel uitwisselde zou gewoon zijn eigen vriendin Markell zijn geweest, zo meldt het AD.

Niet honderd procent trouw

Eerlijk is eerlijk: de roddels over Tijls zogenaamde schuinsmarcheerderij komen niet helemáál uit de lucht vallen. Tijdens een interview met LINDA. gaf de RTL-presentator, toen het onderwerp monogamie aan bod kwam, nog toe dat hij niet altijd honderd procent trouw is geweest. “Nou ja, laat ik zeggen dat ik weleens in een situatie heb gezeten waarin iets eindigt, terwijl er iets anders begon”, biechtte hij in het stuk aan zangeres Lakshmi op. Hij zinspeelde hiermee op het einde van zijn huwelijk met Nicolette, wat een kleine overlap bleek te hebben met het begin van zijn romance met Markell.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden