null Beeld

Bijna nieuw jaar, nieuwe horoscoop

Een gelukkig nieuwjaar! Ja echt waar, voor alle tekens. Alleen de Stier heeft er nog niet zo’n zin in.

Elselien van Dieren

Horoscoop van 28 december 2015 tot en met 3 januari 2016.

Steenbok

21-12 t/m 19-1

Het nieuwe jaar begint goed voor de Steenbok. De mensen in je omgeving zoeken je op en willen graag nieuwe afspraken maken. Daarbij zijn ze geneigd om je zo veel mogelijk je zin te geven. Dat betekent dat dit hét moment is om eisen te stellen. Zolang je argumenten redelijk zijn, zullen er weinig mensen zijn die je kunnen weerstaan.

Waterman

20-1 t/m 18-2

Aan het begin van de week misschien nog niet, maar al gauw daarna heeft de Waterman een fijn contact met zijn partner. Was er tot nu toe sprake van kleine ergernissen, dan verdwijnen deze als sneeuw voor de zon en zul je zien dat je al gauw een hecht team bent. Met z'n tweetjes verzetten jullie bergen. En heb je geen partner? Het nieuwe jaar ziet er veelbelovend uit.

Vissen

19-2 t/m 20-3

Doe het aan het eind van het jaar rustig aan. Het nieuwe jaar belooft vooruitgang voor de Vissen, maar dat gaat minder makkelijk als je je nu te druk of te moe maakt. Onderneem deze week in elk geval nog geen actie. Je hebt er meer aan om je plannen goed uit te denken en er met anderen over te praten dan dat je al daadwerkelijk aan de slag gaat.

Ram

21-3 t/m 20-4

Rammen die in maart jarig zijn, zullen zich deze week rustiger voelen dan een tijd lang het geval is geweest. Ben je in april geboren, dan duurt het nog iets langer, maar ook voor jou komt er een tijd aan waarin je rust in jezelf gaat vinden en meer vrede hebt met zaken waar je toch niets aan kunt veranderen. Je hebt in elk geval zin om meer naar buiten te treden.

Stier

21-4 t/m 20-5

Het is mogelijk dat de Stier aan het begin van de week een beetje humeurig is. Aan het einde van de week ben je misschien ook niet op je best. Gelukkig gaat het midden in de week een stuk beter en merk je dat je slechte humeur naar de achtergrond verdwijnt. Het helpt als je je daar bewust van bent en andere mensen opzoekt die je een beetje kunnen opvrolijken.

Tweelingen

21-5 t/m 21-6

Loop je rond met leuke plannen? Dan kun je vast niet wachten om ze uit te voeren. Toch is dit daar niet echt een handige tijd voor. Waarschijnlijk zijn er zaken die voorgaan en zul je sommige plannen op de lange termijn moeten schuiven. Dat is voor de ongeduldige en snelle Tweelingen niet makkelijk, maar zo ontdek je wel of je plan later nog steeds leuk is.

Kreeft

22-6 t/m 22-7

Zaterdag en zondag kan de Kreeft er extra mooi uitzien. Heb je dan een feestje? Maak werk van jezelf. Het resultaat mag er zijn! Verder is het verstandig om niet te hard te willen werken deze dagen. En mocht je tot een zakelijke afspraak komen, zorg er dan voor de voorwaarden goed te controleren. Het zou zonde zijn als je iets over het hoofd ziet.

Leeuw

23-7 t/m 22-8

Heb je tijd deze week, maak dan van de gelegenheid gebruik om mensen te zien waar je meestal te druk voor bent. De Leeuw is normaal gesproken al een warm en hartelijk persoon, maar nu ben je dat helemaal. Je bent gul en laat anderen graag van je rijkdom meegenieten. Dat is niet alleen fijn voor anderen, het geeft ook jou een goed gevoel.

Maagd

23-8 t/m 22-9

Ook deze week wordt een prachtige week voor de Maagd. Het enige waar je last van kunt hebben, is dat je alles precies volgens jouw normen en maatstaven gedaan wilt hebben. De meeste Maagden zijn perfectionistisch ingesteld en als je van anderen vraagt om alles net zo perfect te doen als je zelf doet, zou dat hier en daar wat gemor kunnen opleveren.

Weegschaal

23-9 t/m 22-10

De Weegschaal kan op het werk met tegenstand te maken krijgen. Tenminste zo ervaar je dat. In feite zorgen de opmerkingen van anderen er alleen maar voor dat je beter werk verricht. Dat zie je over een tijdje scherper dan nu. Wees op dit moment in elk geval niet te snel beledigd en stel jezelf open voor alle ‘kritiek’ die je in deze tijd krijgt.

Schorpioen

23-10 t/m 21-11

Een nieuwe liefde hoort in deze tijd tot de mogelijkheden voor de Schorpioen, maar nieuwe vriendschappen zijn zeker ook mogelijk. Je bent over het algemeen niet iemand die vreemden onmiddellijk in het hart sluit, maar nu kun je mensen ontmoeten met wie je je verwant voelt. Wees dus niet te voorzichtig, maar stel jezelf open voor anderen.

Boogschutter

22-11 t/m 20-12

Op het werk heeft de Boogschutter met voorspoedige ontwikkelingen te maken, maar ook in je privéleven kunnen er leuke dingen gebeuren. De relatie met de mensen van wie je houdt, is in elk geval uitstekend. En zijn er mensen die je graag een beetje verwennen, laat ze vooral lekker hun gang gaan. Zorg ervoor dat je het nieuwe jaar ontspannen begint.

Voorspellingen door astroloog Renée Maas. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden