null Beeld

Bijzondere vacature: kerstverlichting-uit-de-knoop-haler

Het is ieder jaar weer een feestje om de kerstboom te versieren. De dozen vol kerstversiering worden van zolder gehaald en het versieren kan beginnen. Tot je de kerstverlichting tegenkomt. En je half uur bezig bent met om het snoer uit de knoop te halen. 

Laudine Schuurman

Vacature

Bij de Britse winkelketen Tesco zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker die een kei is in het ontwarren van kerstverlichting. Zo kunnen alle klanten die vorig jaar na de kerst hun verlichting in een doos hebben geduwd, deze klus lekker uitbesteden.

3 meter in 3 minuten

Deze opvallende vacature is uitgezet door een Tesco-vestiging in Wrexham, Wales. De nieuwe medewerker moet volgens de vacature 'helemaal gek van kerstmis zijn' en in staat zijn om een kluwen elektriciteitsdraad van 3 meter binnen 3 minuten te ontwarren. Dat is een functie die niet voor iedereen is weggelegd. Sollicitanten moeten dan ook een proeve van bekwaamheid afleggen.

Voelt iemand zich geroepen? Je moet wel bereid zijn om te verhuizen...

Bron: AD. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden