null Beeld

Bizar: man hoort na 6 jaar wie zijn overleden vrouw echt was

Je belooft elkaar op je huwelijksdag eeuwige trouw en natuurlijk is een relatie vooral gebaseerd op eerlijkheid. En dan kom je er als man jaren later achter dat je vrouw eigenlijk heel iemand anders was dan je al die jaren dacht dat ze was. 

Tessa Heinhuis

Het zal je maar gebeuren.

Zoektocht

Bijna 4 jaar lang zochten agenten én online amateur-speurders tevergeefs naar de raadselachtige identiteit van een Amerikaanse vrouw (van wie haar man dacht dat ze Lori heette), die in 2010 op 42-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. Ze was inmiddels gescheiden van haar man, maar natuurlijk was haar ex-man in shock. Na haar dood gebeurde er iets vreemds. Toen ontdekte haar ex-man in haar privékluisje meerdere identiteitsbewijzen met daarop haar pasfoto's. Maar de foto's hoorden bij verschillende voor- en achternamen. Tijdens hun relatie had zijn vrouw altijd erg geheimzinnig gedaan over haar achtergrond.

null Beeld

Dat was het begin van een mysterie. Op internet werd massaal met de man meegeleefd en vele 'volgers' hielpen hem met zoeken. Een paar dagen geleden is eindelijk ontdekt wie 'Lori' in werkelijkheid was.

Een vrouw uit Seattle kon zich een gezin herinneren waarvan de dochter - Kimberly - op 18-jarige leeftijd vrijwillig van huis was weggelopen. Ze had haar gescheiden moeder Deanne MacLean, die net een nieuwe vriend had, gezegd dat ze haar nooit mocht proberen te vinden.

Wie is nou wie

Maar dat kon de moeder niet en zij zocht bijna 30 jaar tevergeefs naar Kimberly. De biologische moeder van Kimberly is inmiddels overleden. Maar volgens Tom - de broer van 'Lori' - was zijn moeder al die jaren ontroostbaar over het feit dat ze haar dochter nooit meer had gevonden. Kimberly had, zo stelt Tom, een gelukkige jeugd. "Maar kennelijk is ze nooit hersteld van de scheiding van haar ouders.'' Het is met DNA-bewijs bevestigt dat deze Kimberly de enige echte Lori is.

null Beeld

BEKIJK OOK DEZE VIDEO: Gerdien overleefde een blikseminslag.

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: Reddit

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden