null Beeld

Bizar: man spreekt al 20 jaar niet met zijn vrouw uit jaloezie

Een man uit Japan was zó boos op zijn vrouw, dat hij besloot haar ruim 20 jaar te negeren. Yumi kreeg al die jaren niet meer dan een ja- of nee-knikje en wat gegrom uit haar man. De vrouw had geen idee waarom haar man al die jaren niet tegen haar sprak.

Erandi Godinez

Toen de 2 met elkaar trouwden was alles nog goed. Een paar jaar later begon de man van Yumi haar ineens van de een op andere dag te negeren. Ze bleef al die tijd toenadering zoeken, maar zonder succes.

Tv-show

De 18-jarige zoon van het stel Yoshiki kon het uiteindelijk niet meer aanzien en greep in. Bij een Japanse tv-show vertelde hij dat hij zich niet kon herinneren dat zijn ouders ooit een normaal gesprek hadden gevoerd. "Zij spreekt normaal tegen hem, maar hij antwoordt nooit. Het is echt eenrichtingsverkeer.''

Jaloers op kinderen

Uiteindelijk weten de programmamakers de 2 samen op een bankje te krijgen, waarna Otou uitleg geeft voor zijn bizarre gedrag. Hij verklaart dat hij jaloers was op de aandacht die Yumi aan de kinderen gaf. Ook vond hij dat hij niet genoeg affectie van haar kreeg, waarop hij besloot haar te gaan negeren.

Enig berouw

Bijzonder genoeg lijkt Otou niet te beseffen hoe belachelijk zijn gedrag was. "Op de een of andere manier is het een tijdje geleden dat we nog gepraat hebben", aldus de man. "Je was zo druk bezig met de kinderen." Hij zegt zich bewust te zijn van het feit dat hij de tijd niet meer kan terugdraaien en toont daarbij enig berouw. "Ik weet dat je veel te verduren hebt gekregen. Ik wil dat je weet dat ik je dankbaar ben." Hij belooft haar dat ze in de toekomst nog gesprekken zullen hebben, tot vreugde van zijn huilende kinderen.

Dagelijks de leukste berichten van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

LEES OOK:

Bron: Metro.co.uk. Beeld: KIJK

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden