null Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Bizar: pas na 29 negatieve zwangerschapstesten vertelt partner de échte reden

Drie jaar lang deed een vrouw, die anoniem wil blijven, er alles aan om zwanger te worden, maar het mocht niet baten. Ze had het gevoel dat ze zowel haar man als zichzelf zwaar teleurstelde. Maar na de 29e negatieve zwangerschapstest kwam ze er pas achter wat de échte reden was van hun ongewenste kinderloosheid.

Kirsten BloemenGetty Images

Dat vertelt de vrouw op reddit.

Dokter

De vrouw en haar man hadden al heel wat keren bij de dokter gezeten. Die dacht dat het probleem waarschijnlijk lag bij het polycystisch ovariumsyndroom, waarbij er cystes op de eierstokken groeien. Hier kampte de vrouw namelijk al een tijdje mee. Ook haar man was van mening dat het vast en zeker daar aan moest liggen.

IVF

De vrouw schrijft dat ze talloze hormooninjecties heeft gedaan, maar zonder resultaat. Zelf wilde ze IVF proberen, maar haar man hield dit steeds tegen. Na de 29e zwangerschapstest knapte er iets in haar. Ze gaf haar man een keus: óf IVF, óf een scheiding. Op dat moment zag haar man geen uitweg meer en kon hij niet anders dan iets opbiechten...

Gesteriliseerd

Wat bleek? De man was vlak voordat hij zijn vrouw leerde kennen gesteriliseerd. Hij had het niet eerder durven vertellen, omdat hij bang was dat zijn vrouw hem zou verlaten. De vrouw heeft hem nu een paar opties voorgelegd. “Ofwel laat hij de operatie omdraaien, hij laat me donorsperma gebruiken, of we gaan scheiden'', schrijft ze. “Ik hou van hem, maar ik ben gebroken. En gezien zijn leugens, is het misschien wel beter dat we niet getrouwd blijven. Ik kan nog altijd een donor zoeken, misschien is dat nog het beste.”

Reacties

Het bericht kreeg veel reacties op reddit. Iedereen was het ermee eens: dit kun je je vrouw absoluut niet aandoen. “Hij laat zijn vrouw al die dingen doorstaan, om van het geld en de pijn nog maar te zwijgen, en denkt er niet aan om haar te vertellen dat hij met losse flodders schiet'', schrijft de een. “Hij is absoluut waardeloos. Hoe kun je iemand die je graag ziet zulke dingen laten doorstaan?” vindt een ander.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bron: Het Nieuwsblad. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden