null Beeld

Bizar: vrouw bevalt in de file en dan doet een politieagent dít

Het zal je maar gebeuren: je staat op het punt te bevallen en je snelt per auto naar het ziekenhuis. En dan... Kom je in een file terecht.

Tessa Heinhuis

Het overkwam een vrouw in Bussum.

Hulp

Even zag het er naar uit dat ze zou moeten bevallen in de auto. Haar verloskundige zat bij haar in de auto en kon haar helpen. Maar ja, bevallen in een wagen is allesbehalve ideaal... Maar gelukkig kwam er op dat moment een motoragent aan die op het gezwaai en getoeter van de verloskundige reageerde. De man kon gelijk zien dat de bevallende vrouw hulp nodig had. Dus zette hij zijn zwaailicht en sirene aan om zo aan de andere auto's te laten zien dat deze wagen er doorheen moest.

Bedankt

De vrouw mocht zo langs de file naar het ziekenhuis. De vrouw is daar bevallen van een gezonde dochter. "Vandaag was je mijn held. Niet alleen voor mij, maar ook mijn cliënt achterin die aan het bevallen was en haar nog ongeboren kind", zo zegt de verloskundige.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

Vrouw filmt haar eigen keizersnede met haar iPhone.

LEES OOK:

Bron: Metronieuws. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden