Boer Hans en Annette - Boer zoekt vrouw Beeld   Linelle Deunk
Boer Hans en Annette - Boer zoekt vrouwBeeld Linelle Deunk

Boer Hans en zijn Annette maken grote stap in hun relatie bekend

Boer Hans zocht een grietje en die vond hij. Tijdens de reünie van Boer zoekt vrouw spatten de vonken er al vanaf en nu delen Hans en Annette leuk nieuws: ze wonen inmiddels samen.

Chanan Foppen Linelle Deunk

Op de website van het programma delen ze het leuke nieuws. Ze hebben het zo fijn met elkaar dat Annette heeft besloten om op de boerderij te gaan wonen. En dat bevalt heel goed. “We vinden het heerlijk om samen te eten, op de boerderij bezig te zijn en bij elkaar te zijn", vertelde Hans eerder. Toen zei hij ook dat ze elkaar elk weekend zagen, maar dat Annette ook al een keer de hele week was blijven plakken.

Annette helpt graag mee op de boerderij

Een kijker vroeg Hans of Annette een kledingwinkel in de buurt zou gaan beginnen als ze op de boerderij zou gaan wonen. Daar antwoordde hij op: “Annette had zelf geen eigen kledingwinkel, maar werkte daar. Ze vindt het heel leuk om in een kledingwinkel te werken. Dus misschien dat dat in de buurt kan. Maar dat wil ze wel minder gaan doen om meer samen op de boerderij te zijn en gezellig mee te helpen. Dat vindt ze ook heel leuk.”

De ideale dag van boer Hans

Grote kans dat zijn ideale dag waar hij aan het begin van het programma over sprak, al plaats heeft gevonden: “Als ik wakker word, ga ik eerst naar de stal. Daarna haal ik verse broodjes bij de bakker en dan gaan we samen ontbijten. Gekookt eitje. En dan samen erop uit. Stukje fietsen, terrasje pakken, hapje eten en ’s avonds gezellig met z’n tweetjes thuis. Meer hoeft het van mij niet te zijn, dan zou ik al gelukkig zijn.”

Ook boer Evert en Maud vonden dit jaar de liefde in Boer zoekt vrouw. Zou ze haar bijzondere bijbaan ook op de boerderij kunnen uitoefenen?

Bron: Boer zoekt vrouw

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden