null Beeld

Boer Johan geeft het op: “Ik hoef geen vrouw meer”

Boer Johan uit Denemarken heeft weinig geluk in de liefde. Zijn relatie is opnieuw geëindigd en daardoor zakt de moed hem in de schoenen. "Ik wil geen vrouw meer", zegt hij.

Online redactie Libelle

In het 7e seizoen van Boer zoekt Vrouw leek Johan de ware te hebben gevonden in Ingrid. Ze pakte haar spullen en ging bij Johan in Denemarken wonen. Maar na 3 jaar kwam er een einde aan hun relatie.

Veelbelovend

Vervolgens vond Johan in 2018 opnieuw geluk in de liefde, maar nu onthult Johan dat ook die relatie is gestrand. "Het is niks geworden. Het leek veelbelovend. Het was een Nederlandse vrouw, ze had hier vrienden in de buurt wonen waar ik mee in de klas heb gezeten", vertelt hij aan het blad Weekend. "Zij nam het initiatief om iets met mij te beginnen, maar het was lastig dat ze in Nederland woonde, waardoor het een gedoe was om elkaar te zien."

Geen contact meer

"Zij was er drukker mee dan ik, het kwam vooral van haar kant. Voor mij hoefde het eigenlijk niet zo." Daardoor zijn ze nu uit elkaar en dat betekent dat Johan weer alleen is. Sindsdien heeft hij geen contact meer gehad met andere vrouwen. Ook met Ingrid heeft hij geen contact. "Helemaal niks", zegt hij. Waardoor dat komt, weet hij niet zo goed. "In het begin was het wel leuk met haar hoor, makkelijk zat, maar na verloop van tijd dacht ik: het is wel goed, laat maar. Het is wat met die vrouwen."

Niet meer op zoek

Nu 2 relaties zijn gestrand, zakt de moed hem wel een beetje in de schoenen. "Ik ben niet meer op zoek, ik wil geen vrouw meer", gaat hij verder. "Je kunt zelf wel bedenken hoe dat komt: door alle tegenvallende ervaringen. Ik zit hier al 25 jaar alleen, dat maakt het ook anders. Ik ben het gewend zo. Oude briefschrijfsters ga ik ook niet bellen." Men zegt regelmatig dat je niet op zoek moet gaan naar de liefde, dus weet wat cupido nog in petto heeft voor de Deense boer.

Praat mee met Libelle TV over het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw:

[jwplayer embed-url=https://youtu.be/sPzYXQXloUI]

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Weekend. Beeld: Kro-ncrv | Liselore Chevalier

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden