null Beeld

Boerin Steffi reageert op de ‘BZV’-breuk tussen Erik en Annemiek

Afgelopen zondag zagen we in Boer zoekt vrouw dat boerin Annemiek, ondanks dat ze wél gevoelens voor hem begon te krijgen, Erik naar huis stuurde. Komt dit nog goed?

Demi Schoenmakers

Annemiek begon Erik steeds leuker te vinden, voornamelijk vanwege zijn passie voor zijn eigen bedrijf. Alleen zag Annemiek een groot probleem: zijn bedrijf ligt 1,5 uur rijden van haar boerderij. Die afstand is voor Annemiek te groot om een relatie te beginnen en dus stuurde ze hem afgelopen zondag naar huis.

Het loopt in de soep

Terwijl Erik zijn koffers aan het pakken was, vroeg Yvon hoe het met hem was. Ook hij begon gevoelens te krijgen voor Annemiek en gaf toe graag te willen blijven, want wie weet zouden ze samen wel tot een oplossing komen. Yvon greep in, waardoor er een kans is dat Erik toch niet naar huis gaat. Spannend! Hoe denkt voormalig deelneemster boerin Steffi dat het liefdesverhaal tussen boerin Annemiek en Erik zal aflopen?

Steffi denkt dat Annemiek had gehoopt dat Erik zou zeggen: 'Ja, maar zullen we het eerst proberen? Misschien is er wel een oplossing.' "Maar nu reageerde Erik met 'Oh, ja dat denk ik ook', en loopt het helemaal in de soep", vertelt ze in een videoboodschap aan RTL Boulevard.

Hoop

Maar boerin Steffi houdt hoop. "Als je de beelden van volgende week ziet, hoop ik dat Yvon ze laat praten. En dat ze allemaal echt vertellen hoe het voor hen voelt, want nu weten we van Erik ook nog niet precies hij er nu in staat en hoe hij over de afstand denkt. En hoe hij überhaupt over Annemiek denkt", vertelt ze. "Er moet denk ik nog even goed gepraat worden."

[jwplayer embed-url=https://www.youtube.com/watch?v=sPzYXQXloUI]

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Kro-nrcv

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden