Britt Dekker Beeld Brunopress
Britt DekkerBeeld Brunopress

Britt Dekker krijgt veel bijval voor boos bericht over protesteerders coronamaatregelen

'Wat een dwazen'

Dat Britt Dekker het hart op de tong draagt, weten we. Ze schroomt nu dan ook niet om een groep mensen die op opmerkelijke wijze tegen de coronamaatregelen protesteren flink op hun plek te zetten.

En dat levert de 29-jarige presentatrice veel bijval op.

Opmerkelijke protestactie tegen coronamaatregelen

Britt deelt een foto van een groep protesteerders die tegen de coronamaatregelen zijn en dat op een opmerkelijke manier uiten. Ze maken namelijk de vergelijking met de Tweede Wereldoorlog en Anne Frank. Zo is te zien hoe de protesterende mensen met Jodensterren op hun kleding gespeld bordjes omhoog houden waar onder meer ‘wie wordt de nieuwe Anne Frank’ en ‘concentratiequarantainekamp’ op prijkt. En dat stuit ook Britt flink tegen de borst.

‘Anne Frank vergelijken met Joke’

“Wat een dwazen”, begint ze haar bericht. “Deze vergelijking met Anne Frank? Een kind wat werd afgevoerd naar een concentratiekamp, de meest vreselijke dingen gezien heeft om vervolgens te sterven vergelijken met Joke die zonder testbewijs niet meer zes keer mag opscheppen in een all inclusive hotel? Joe.”

Britt for president

Britts sneer krijgt veel bijval. “Ze moesten zich doodschamen”, klinkt het onder meer instemmend. Een ander: “Coronamaatregelen vergelijken met de Tweede Wereldoorlog geeft maar weer aan met welke privileges je leeft in 2021." En: “Britt for president."

Bron: Twitter

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden