LONDON, ENGLAND - JULY 06: Former Manchester United and England fooballer David Beckham watching the action from the royal box on day ten of The Championships Wimbledon 2022 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 06, 2022 in London, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images) Beeld Visionhaus/Getty Images
LONDON, ENGLAND - JULY 06: Former Manchester United and England fooballer David Beckham watching the action from the royal box on day ten of The Championships Wimbledon 2022 at All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 06, 2022 in London, England. (Photo by Visionhaus/Getty Images)Beeld Visionhaus/Getty Images

Britten vol lof: David Beckham wacht ruim 14 uur op afscheid Elizabeth

Iedereen is in de ban van Beckham. In plaats van de ellenlange rij voor Westminster Hall te skippen, wachtte hij namelijk samen met de rest van het Britse volk netjes zijn beurt af voordat hij afscheid kon nemen van Elizabeth – ruim véértien uur lang. Op social media wordt de voetballer overladen met complimenten.

Milou WindhorstVisionhaus/Getty Images

In eerste instantie dachten de Britten in de rij voor Westminster Hall dat het om een lookalike ging, maar daar stond toch echt David Beckham te wachten totdat hij Elizabeth een laatste keer kon groeten.

Koffie en donuts

“We willen hier allemaal samen zijn. We willen allemaal iets ervaren waarbij we het geweldige leven van onze koningin kunnen vieren. Zoiets als vandaag is bedoeld om samen te delen”, zegt David, omringd door een paar Britse vrouwen die tevens afscheid kwamen nemen van Elizabeth. Het leed van het urenlange wachten wordt iets verzacht door onder andere koffie te drinken en Pringles en donuts te eten met de andere dames, zo vertelt hij verder aan de aanwezige cameraploeg.

Engelse gentleman

Instagram is in rep en roer bij het zien van de beelden van een emotionele David, die – eenmaal bij Elizabeth – een traantje wegpinkt na maar liefst veertien uur in de rij te hebben gestaan. “Een onvervalste Engelse gentleman”, schrijft een fanpage van het Britse koningshuis. “Ik ben nooit een voetballiefhebber geweest, maar mr. Beckham, je hebt er een fan bij”, zegt een ander. Verder wordt hij geprezen om zijn bescheidenheid en manieren. Onder een post van het filmpje ziet het rood van de hartjes.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: XXX

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden