null Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst
Beeld ©BrunoPress/Patrick van Emst

Broer Barry Atsma overleden aan corona: “Hij leerde mij vele levenslessen”

Verdrietig nieuws voor Barry Atsma (47). Zijn broer Rimmert (53) is overleden aan de gevolgen van corona. Dat maakt de acteur woensdag bekend met een foto op Instagram.

Online redactie Libelle©BrunoPress/Patrick van Emst

Rimmert blies zijn laatste adem begin december uit.

Liefdevolle band

Barry Atsma maakt woensdag met een lieve foto van Rimmert bekend dat zijn broer overleden is. Rimmert had het syndroom van Down. In ieder interview waarin het gesprek over Rimmert ging, sprak Barry altijd erg liefdevol en vol warmte over hem. Om zijn broer te eren, maakte de acteur zelfs een solovoorstelling over het leven van zijn broer.

Afscheidswoorden Barry Atsma

Op Instagram schrijft Barry: "Afscheid moeten nemen van Rimmert is intens droevig, maar we koesteren de herinneringen aan zoveel mooie momenten met hem. Zijn geweldige dans-moves, zijn liefdevolle handkusjes, zijn hilarische vertolkingen van Eucalypta en James Bond, zijn fanatieke luchtdrum-solo’s en zijn heerlijke knuffels. Hij leerde mij vele levenslessen: onvoorwaardelijk liefhebben, niet oordelen, je écht verbinden met de mensen om je heen en vol overgave plezier maken. We gaan de ondeugende twinkeling in zijn ogen ontzettend missen maar denken elke dag met een glimlach aan zijn lieve, levenslustige ziel".

Actrice Noortje Herlaar vertelt over haar gezinsleven met vriend Barry Atsma en dochtertje Bobbi. Wij stelden haar ook een paar vragen: wanneer heeft ze voor het laatst een taart gebakken, iets nieuws gekocht en ‘Ik hou van je’ gezegd?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD. Beeld: Brunopress, Instagram

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden