null Beeld

Bruid klaagt Say Yes to the Dress aan

Eigenlijk was bruid Alexandra Godino helemaal niet van plan mee te doen met het Amerikaanse tv-programma Say Yes to the Dress. En dat was misschien beter geweest, nu de show alles dreigt te verpesten door haar aflevering vóór haar trouwdatum uit te zenden.

Lonneke Bär

Volgens de New York Post heeft Alexandra een advocaat in de arm genomen om ervoor te zorgen dat het programma niet eerder dan afgesproken, namelijk pas ná de bruiloft, wordt uitgezonden. Haar bruiloft is pas in mei, maar de show staat ondanks deze afspraak gepland voor vandaag. Dat zou betekenen dat straks haar eigen verloofde én alle gasten de jurk al lang voor de grote dag hebben gezien.

Uitgevallen bruidje

Eigenlijk was het toeval dat ze überhaupt meedeed aan de tv-show. Ze werd gevraagd omdat er een bruid op het laatste moment was uitgevallen. Uiteindelijk zei ze ja, op voorwaarde dat de show niet zou worden uitgezonden voordat de bruiloft zelf had plaatsgevonden.

Lees ook: vader 'trouwt' ongeneeslijk zieke dochter

40.000 dollar dress

De bruid heeft de producers van het programma verzocht de uitzending van vanavond te verzetten tot na de bruiloft, maar die weigerden. Daarom heeft ze nu een advocaat ingeschakeld. Die verzoekt de rechter om de uitzending vandaag te verbieden. De bruidsjurk van 40.000 dollar is "een van de belangrijkste onderdelen van de hele bruiloft", zo zegt ze. "Er komen maar liefst 300 gasten en een 16-koppig orkest, en ze wil gewoon dat alles perfect is. Het is verschrikkelijk belangrijk voor haar."

null Beeld

Bron: Goodhousekeeping. Beeld: iStock

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden