null Beeld

Bruid plant stiekem huwelijksaanzoek van beste vriendin op haar eigen bruiloft

Op een bruiloft is het natuurlijk de bruid die alle aandacht krijgt. Deze bruid deed iets wat lang niet alle vrouwen zouden doen: ze besloot die aandacht met haar beste vriendin te delen en zonder dat zij het wist een huwelijksaanzoek voor haar te plannen. Gelukkig ging het niet compleet mis zoals in de video.

De 28-jarige Jess Nakrayko stapte in april op Jamaica in het huwelijksbootje. Het was een prachtige dag met een nog mooiere afsluiting. Haar beste vriendin werd ten huwelijk gevraagd en dat was het idee van de bruid zelf. Ze overtuigde de vriend van haar beste vriendin ervan om het huwelijksaanzoek te doen. De bruid vond dat ze op deze dag zelf al genoeg aandacht kreeg en vond het leuk om van het gooien van het boeken een onvergetelijk moment te maken.

Boeket

De man was niet meteen enthousiast omdat hij de dag niet wilde verpesten, maar uiteindelijk kon de bruid hem overhalen. Jess had bedacht dat wanneer ze het boeket zou gooien, ze deze niet echt zou gooien, maar aan haar beste vriendin zou geven. Achter haar zou haar vriend dan al op z’n knieën gaan zonder dat zij dat kon zien. Dat zorgde voor een heel bijzonder moment dat snel het internet overging nadat de fotograaf de bijzondere foto’s deelde:


De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Today.com. Beeld: Facebook.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden