null Beeld

BZV-Annemiek heeft een nieuwe liefde ontmoet (en wel hier)

Vlak na haar Boer zoekt vrouw-avontuur liet Annemiek weten weer aan het daten te zijn geslagen. Ondanks dat ze haar grote liefde niet vond in het televisieprogramma, stond ze nog altijd open voor een vriend. En die lijkt er nu te zijn!

Eva Breda

Zo liet de boerin weten in de Hinniken podcast.

Negatieve reacties

Op haar verschijnen in Boer zoekt vrouw kreeg Annemiek niet enkel positieve reacties. Ze zou bot zijn, ongeïnteresseerd en de liefde geen kans geven. Annemiek heeft het commentaar van zich afgeschud en laten zien dat daar geen woord van waar is. Ze heeft namelijk iemand ontmoet en staat wel degelijk open voor de liefde.

Instagram berichtje

Daarbij weet Annemiek wel van aanpakken. De man in kwestie werd namelijk door haar benaderd. Ze kam heb tegen op Instagram en besloot een berichtje naar de jongen te sturen. Dat bleek een goed idee, want sindsdien kunnen de 2 niet stoppen met praten met elkaar.

Geen boer

Maar wat maakt hen nou zo'n goede match? Het boerenleven is het in ieder geval niet. Sterker nog: volgens de boerin heeft haar nieuwe vlam nog nooit eerder een koe van dichtbij gezien. Dat bleek toen hij langskwam bij haar op de boerderij. Wel kende hij Annemieks leven een beetje van de televisie. Omdat er vanwege corona geen voetbal was, had hij namelijk naar dit seizoen van Boer zoekt vrouw zitten kijken. Zo wist hij wie de dame was die hem een berichtje stuurde.

Raakvlakken

Wel zijn er genoeg andere overeenkomsten die het prille koppel binden. "We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid", vertelt Annemiek in de podcast. "Onze raakvlakken liggen meer in de diepte." Over de identiteit van de man in kwestie laat Annemiek nog weinig los. Ze kennen elkaar net, dus even afwachten nog.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Kro-ncrv.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden