null Beeld

‘BzV’-kijkers verbaasd over Bastiaans keuze en dít fragment hadden ze niet zien aankomen

Waar de uitkomst van het Boer zoekt vrouw-avontuur zich voor Annemiek, Jan en Geert al eerder uitwees, was het zondagavond de beurt aan Bastiaan en Geert Jan om ouderwets aan de keukentafel naast Yvon hun liefde te verklaren. Televisiekijkers reageerden, om een heel verschillende reden, geschrokken op dat moment.

Daphne Dorgelo

Binnen enkele seconden was het hoge woord bij Bastiaan eruit: Milou is zijn dame. Milou, die dus in Frankfurt woont. En hij leek in de eerdere aflevering nog wel zo duidelijk te zijn dat hij geen langeafstandsrelatie wilde.

Verdrietige Elise

Bastiaans keuze kwam als een donderslag bij heldere hemel voor Elise. Voor de logeerweek kwam Elise immers fietsend naar de boerderij omdat ze zo dichtbij woont. Daarnaast vond ze dat ze helemaal in het plaatje van Bastiaan paste. Milou kon maar moeilijk wennen aan het boerenleven bij Bastiaan, maar daar leek Elise geen probleem mee te hebben. Tijdens de laatste 2 afleveringen viel het de blondine alleen plots op dat Bastiaan en Milou het soms wel héél gezellig hadden samen.

Glunderende ogen

Het feit dat Bastiaan zijn vrouw liever dichtbij heeft, hield haar wellicht op de been. "Dus dan hebben we het gehad. Ik wil er vol voor gaan, niet half. Ik heb geregeld in die situatie gezeten en daar heb ik gewoon geen zin meer in", aldus Bastiaan eerder. Na het keuzemoment noemde hij de afstand slechts ‘vervelend’. "Het had handiger geweest als ze hier om de hoek had gewoond. Maar dat moet niet de reden zijn om iemand te kiezen."

Terwijl Elise in tranen wegfietste, sloten Bastiaan en Milou elkaar in de armen.

Onverwachts fragment

Bij boer Geert Jan was er iets heel anders aan de hand. Nadat hij treurig besloot dat Karine zijn vrouw is, stond hij op om afscheid te nemen van Jacqueline. Alleen daar ontstond toch een ietwat ongemakkelijk moment voor de kijkers. Afijn, kijk zelf maar. Viel jou het op?

Elke maandagmiddag praten onze Boer zoekt vrouw-kenners Esther Zonneveld en Matthijs Albers je bij en delen ze leuke achtergrondinformatie die je op tv niet hoorde:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter. Beeld: Linelle Deunk

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden